Mε μεγάλη επιτυχία οι προπονήσεις των Εθνικών ομάδων στο Τυμπάκι

Ποδόσφαιρο
Mε μεγάλη επιτυχία οι προπονήσεις των Εθνικών ομάδων στο Τυμπάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία, υψηλό επίπεδο και οργάνωση έγιναν την Τετάρτη στο γήπεδο Τυμπακίου οι προπονήσεις προεπιλογής για παίκτες γεννηθέντες τα έτη 2008 και 2009 στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ.

Το παρών έδωσε ο τεχνικός διευθυντής Εθνικών Ομάδων κ. Κώστας Κωνσταντινίδης και οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές κ. Τάσος Θέος (Εθνική Νέων), Άγγελος Χατζόπουλος (Εθνικής U15), Σάκης Παγωμένος (προπονητής τερματοφυλάκων). Οι προπονήσεις έγιναν με την συνεργασία των Ενωσιακών προπονητών κ. Μπαστάκη (ΕΠΣ Ηρακλείου), Τσιρκίνη και Καρζή (ΕΠΣ Λασιθίου) και του προπονητή της Ακαδημίας ΑΟΤ, Τίτου Κουτεντάκη.

Την διοικητική ευθύνη για την διοργάνωση των προπονήσεων είχε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΗ και μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων ΕΠΟ κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης με την συνεργασία της διοίκησης και των ανθρώπων του τοπικού Α.Ο. Τυμπακίου.

Στις προπονήσεις κλήθηκαν με μετέχουν οι κάτωθι ποδοσφαιριστές:

Γεννηθέντες 2009

Βάμβουκας, Ψυκάκος, Κλάδος, Κοντόπουλος, Ασμαριανάκης, Πετούσης, Αντωνακάκης, Μαχλάς, Καλαϊτζής, Κασαπάκης, Ματθαιάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ), Κετένογλου, Χριστουλάκης, Κίτσιος (Εργοτέλης), Κοσόγλου, Μανωλαράκης, Μαγάκης, Βρέντζος, Αδαμάκης (Λίντο), Καδιανάκης (ΑΟ Τυμπακίου), Θεοδωρογιαννάκης (Αστερίωνας), Ρυακιωτάκης (Ευγ. Γκέραρντ), Δημήτρουλας (ΠΟΗ), Κάββαλος, Δραγατάκος (Λίντο), Μαγούλης (Αναγέννηση Ιερ.), Μολυμπάκης, Βάρδας (ΑΟΑΝ).

Γεννηθέντες 2008

Κουκουριτάκης, Αλεξανδράκης, Καινουργιάκης, Κοζυράκης, Ακουμιανάκης, Ντρεϊάι, Λυγεράκης, Χνάρης, Γαλανός, Κράστα, Χέιλυ (ΠΑΕ ΟΦΗ), Γκόγκολος (Ερ. ΟΦΗ), Βγόντζας, Μαυρογιάννης, Κουντούρης, Ντελής (Εργοτέλης), Τσέρος, Καλογιαννάκης Στ., Καλογιαννάκης Φιλ., Κωστάκης (ΠΟΑ), Σμαραγδάκης (ΑΟ Τυμπακίου), Τζιράκης (Λίντο), Μαυρογιάννης (Νέοι Αλμυρού), Αναγνωστόπουλος, Χαλκιαδάκης (ΑΟΑΝ), Λιοντάκης (ΟΦ Ιεράπετρας).

Μετά το παιχνίδι ο κ. Κουτεντάκης παρέθεσε γεύμα στους επιτελείς της Ομοσπονδίας στην ταβέρνα «Πέλαγος» στον Κόκκινο Πύργο και άπαντες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο των προπονήσεων και την άριστη φιλοξενία στο Τυμπάκι.

Από την πλευρά του ο κ. Κουτεντάκης ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντινίδη και τους Ομοσπονδιακούς προπονητές για την παρουσία τους στο Τυμπάκι, και τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή για το ποδόσφαιρο της περιοχής η πραγματοποίηση των προπονήσεων προεπιλογής Εθνικών Ομάδων ενώ εκ μέρους της ΕΠΣΗ ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση και τα στελέχη του Α.Ο. Τυμπακίου για την συνεργασία σε ό,τι τους ζητήθηκε και την άψογη φιλοξενία τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News