Ποδόσφαιρο

Προφανώς ο Νταμπράουσκας βάζει τις βάσεις για τον ΟΦΗ της νέας σεζόν...στα αποδυτήρια!

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες μετά από κάθε ανακοίνωση για ανανέωση μιας συνεργασίας στον ΟΦΗ γίνεται κουβέντα, ακούμε και διαβάζουμε διάφορα σχόλια και μάλιστα αρκετά από αυτά είναι και αρκετά "σκληρά"! Τα αρνητικά σχόλια έχουν γίνει κυρίως μετά την ανακοίνωση για ανανέωση με τον Γιαννούλη που έγινε τη Δευτέρα και επίσης για την ανανέωση με τον Σωτηρίου που έγινε χθες...

Για το αγωνιστικό κομμάτι και ειδικά τους δύο τελευταίους...δεν έχει νόημα και τόσο η δική μου άποψη καθώς ο ίδιος ο προπονητής έχει δείξει τον βαθμό που τους υπολογίζει με τη μικρή παρουσία τους στα παιχνίδια και τα λεπτά συμμετοχής που έχουν. Βέβαια για τον Σωτηρίου όπως και για κάθε τερματοφύλακα που δεν είναι βασικός μπορεί να περάσει...ολόκληρος χρόν ος στον πάγκο ή και στην εξέδρα και αυτό ισχύει σε κάθε ομάδα!

Θα προσθέσω για τον Νίκο Μαρινάκη πως αφενός θεωρώ σημαντική την παρουσία του για να υπάρχει κρητικό στοιχείο στο ρόστερ του ΟΦΗ και αφετέρου πως είναι ένας παίκτης σταθερός που δίνει λύσεις όποτε του ζητηθεί και λογικά και τη νέα σεζόν θα πάρει περισσότερο χρόνο από Σωτηρίου και Γιαννούλη.

Από κει και πέρα και επειδή θυμάμαι και κάποια βιντεάκια του ΟΦΗ από παιχνίδια που έγιναν μέσα στη σεζόν θα σημειώσω πως είναι ξεκάθαρο πως ο Νταμπράουσκας θέλει να βάλει τις βάσεις της νέας σεζόν από...τα "καλά αποδυτήρια"!

Θέλει τέτοιους χαρακτήρες ανάμεσα στους υπόλοιπους. Αυτούς που θα μείνουν και αυτούς που θα προστεθούν. Από κει και πέρα όταν...δούμε αυτούς που θα προστεθούν θα μπορούμε να κάνουμε και εκτιμήσεις για το...ύψος που θα μπει ο πήχης στον ΟΦΗ της περιόδου 2023-24...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια