Κύπελλο ΕΠΣΗ: «Μάχη» στις Αρχάνες για το εισιτήριο στο Final-4

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο ΕΠΣΗ: «Μάχη» στις Αρχάνες για το εισιτήριο στο Final-4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιούχτας και Αλμυρός τίθενται αντιμέτωποι στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης με στόχο την πρόκριση...

Μία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ διεκδικούν σήμερα Γιούχτας και Αλμυρός (16:30), με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στις Αρχάνες με μοναδικό στόχο το “εισιτήριο” που θα τους...στείλει στο Final-4 και θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στον τελικό.

Η ομάδα των Αρχανών βρίσκεται μία “ανάσα” από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, καθώς θέλει στην τελευταία αγωνιστική μία νίκη ή μία ισοπαλία για να στεφθεί πρωταθλήτρια στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Εξαρχής, οι άνθρωποι του Γιούχτα πέρα από το Πρωτάθλημα είχαν θέσει και σαν στόχο το Κύπελλο, καθώς θέλουν να κατακτήσουν το νταμπλ.

Το συγκρότημα του Νίκου Σουργιά έχει δείξει ότι και θέλει και μπορεί και σήμερα αγωνίζεται με βασικό στόχο τη νίκη-“εισιτήριο” στα ημιτελικά του θεσμού, αλλά και ακόμα πιο κοντά στο όνειρο για…διπλή κατάκτηση.

Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική 11άδα, ώστε να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει… κουπί όλη τη χρονιά, ενώ εκτός θα είναι οι Βρεττός, Νύκταρης που δέχτηκαν κόκκινη κάρτα στο ματς με τον ΑΟΑΝ μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Από την άλλη, η ομάδα του Αλμυρού πηγαίνει στις Αρχάνες με μοναδικό στόχο να κρατήσει το τρόπαιο στην κατοχή της, καθώς της ανήκει από πέρυσι.

Η ομάδα του Γαζίου κατάφερε την περασμένη αγωνιστική να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς επικράτησε με 1-0 του Μαρκό και πλέον έχοντας το μυαλό της καθαρό πάει στον αγώνα, με στόχο να είναι εκείνη που θα βρεθεί για ακόμα μια χρονιά στο Final-4.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το συγκρότημα του Μανόλη Σουτζή πηγαίνει στις Αρχάνες με την ψυχολογία στα ύψη μετά την παραμονή στην κατηγορία . Για τον Μανόλη Σούτζη όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του για τη σημαντική αυτή αναμέτρηση.

Στην αναμέτρηση αυτή διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Πατεμτζής με βοηθούς τους Μάτσα και Βισκαδούρο, ενώ 4ος θα είναι ο Α. Ζαφείρης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News