Εντυπωσίασε στο Ρέθυμνο η Ακαδημία του Ερ. ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Εντυπωσίασε στο Ρέθυμνο η Ακαδημία του Ερ. ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποίηση επικρατεί στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για την εικόνα της, στο τουρνουά Rethymno Easter Cup 2023.

Η ποδοσφαίρου ακαδημία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συμμετείχε στο τουρνουά, με τρείς ομάδες, Κ10 (2013), Κ12 (2011), Κ14 (2009-2010) και συνολικά 45 ποδοσφαιριστές και οι προπονητές του ΟΦΗ, απέσπασαν συγχαρητήρια για την παρουσία της ακαδημίας στους αγώνες και το αγωνιστικό επίπεδο των παιδιών.

Όπως ανέφερε, ο επικεφαλής προπονητής της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Βασίλης Μαραγκάκης, "η παρουσία της ακαδημίας μας, ήταν εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα και γίναμε δέκτες συγχαρητηρίων, όλους τους αντιπάλους, αλλά και τους προπονητές που παρακολούθησαν τους αγώνες. Ηταν μια καλή εμπειρία για τα παιδιά μας και η εμφανής πρόοδος τους και η εξέλιξη τους, είναι κάτι που μας ευχαριστεί. Συμμετείχαμε σε δυο δυνατά τουρνουά στην Κρήτη, το τελευταίο διάστημα AEGEO CUP και RETHYMNO EASTER CUP και ήταν μια καλή ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο".

Tην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συνόδευσαν στο Ρέθυμνο, οι προπονητές Βασίλης Μαραγκάκης, Κώστας Φραγκούλης, Γιάννης Αναγνωστάκης, Σωτήρης Χαλκιαδάκης.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα συνεχίσει τη δουλειά όλο το καλοκαίρι στις εγκαταστάσεις του Calctetto.

Στο μεταξύ, οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου για τη θερινή περίοδο συνεχίζονται. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ) και στα τηλέφωνα της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (6934590403 και 2810317777.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News