Συνεχίζουν μαζί: Ο Γιαννούλης υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2024!

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζουν μαζί: Ο Γιαννούλης υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2024!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει πάρει… φόρα ο ΟΦΗ στις ανανεώσεις συμβολαίων, καθώς ο Κώστας Γιαννούλης έγινε σήμερα ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που υπογράφει.

Ο έμπειρος αμυντικός και αρχηγός των «ασπρόμαυρων» πήρε τη… σκυτάλη από το Νίκο Μαρινάκη, υπογράφοντας ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 36χρονος άσος είναι ήδη 4.5 χρόνια κάτοικος Ηρακλείου κι όλα δείχνουν ότι θα «κλείσει» την πλούσια καριέρα του με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αρχηγός κι ένας εκ των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, Κώστας Γιαννούλης, θα φοράει τα ασπρόμαυρα ως το καλοκαίρι του 2024.

Εντάχθηκε στο ρόστερ τον Ιανουάριο του 2019, έχει ήδη ξεπεράσει το φράγμα των 100 συμμετοχών με τη φανέλα του ΟΦΗ και αποτελεί πλέον έναν από τους μακροβιότερους ποδοσφαιριστές της νέας εποχής, με συνολικά πάνω από 380 επίσημους αγώνες στην καριέρα του.

Έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με όλες τις στιγμές που έχει ζήσει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, ενώ για τον ίδιο, ο ΟΦΗ αποτελεί πλέον την ομάδα, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News