Ποδόσφαιρο

Με την απώλεια του Γιώργου Μασέλη έκλεισε το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας του ΠΟΑ...

Μετά την απώλεια του σπουδαίου Κώστα Αρβανίτη, το Ατσαλένιο και ο προσφυγικός ΠΟΑ θρηνούν από χθες και για την απώλεια του Γιώργου Μασέλη. Ήταν ουσιαστικά το τελευταίο ιδρυτικό μέλος της ομάδας που μια παρέα Μικρασιατών δημιούργησε το 1951, ένας περήφανος άνθρωπος, ένας από τους Μασέληδες, δηλαδή από μια οικογένεια που ήταν "ένα" με τον ΠΟΑ, με την πλατεία και τις Νέες Κλαζομενές όπως λέγεται επίσημα το προάστιο που εδρεύει η ιστορική ομάδα. Δυστυχώς η απώλεια του Γιώργου Μασέλη αφήνει ένα κενό από αυτά που θεωρούνται δυσαναπλήρωτα! Κι έτσι είναι!

Εμείς που είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε αυτόν τον άνθρωπο όπως και τον Κώστα Αρβανίτη, είμαστε τυχεροί!

Και ευχόμαστε να έχει ο Θεός καλά τον μπαρμπα Μήτσο τον Βοργιά, να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα για πολλά χρόνια ακόμα και να...κουβαλάει μαζί του τους παλιούς του συμπαίκτες!

"Η οικογένεια του Π.Ο.Α θρηνεί τον θάνατο του Γιώργου Μασέλη, ιδρυτικού μέλους και παλιού ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.
Μεταφέρουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του", αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΟΑ. Ένα κεφάλαιο, το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας του ΠΟΑ, έκλεισε σήμερα!
Δυστυχώς πριν δύο μέρες υπήρξε και άλλη μία σημαντική απώλεια για την ομάδα με το "αμπελόφυλλο" που αγάπησαν οι Μικρασιάτες σε ολόκληρο σχεδόν το Ηράκλειο. Αυτή του Βασίλη Γιαλαμά. "Η οικογένεια του Π.Ο.Α εκφράζει την βαθιά της θλίψη και θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην αντιπροέδρου της ομάδας μας Βασίλη Γιαλαμά.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει", ήταν τα λόγια της σχετικής ανακοίνωσης. Το σημαντικό είναι πως στον ΠΟΑ υπάρχει και μετά τους Καλέμπουμπα-Γεωργιάδη μια διοίκηση που συνεχίζει το έργο τους και ένας πρόεδρος με αξίες όπως ο Γιώργος Λέλεκας. Ο ανιψιός του σπουδαίου Γιάννη Λέλεκα που είχε δίπλα του όταν ήταν πρόεδρος όλες τις μεγάλες μορφές του σωματείου. Έτσι ο νυν πρόεδρος της ομάδας του προσφυγικού προαστίου έμαθε από μικρός να τιμάει τα πρόσωπα που έγραψαν την ιστορία της. Από τότε που το Ατσαλένιο δεν είχε άσφαλτο...

Ας κλείσουμε όμως με κάτι ευχάριστο, με τον επίσημο ΠΟΑ πάλι που χθες ανακοίνωσε και επίσημα τη μεγάλη "Μικρασιάτικη Συνάντηση" που έρχεται το ερχόμενο Σάββατο και για την οποία διαβάσατε εσείς χθες, πρώτα από αυτό εδώ το σάιτ...
"Μια μεγάλη Μικρασιατική και ποδοσφαιρική συνάντηση έρχεται στο Ατσαλένιο!
Το Σάββατο 29 Απριλίου οι Παλαίμαχοι του ΠΟΑ θα φιλοξενήσουν την αντίστοιχη ομάδα των Παλαίμαχων του Αθλητικού Ομίλου Νέας Αρτάκης Ευβοίας σε μία αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ και είναι αφιερωμένη στα 100+1 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Να σημειώσουμε πως στο φιλικό παιχνίδι δύο ομάδων με κοινές προσφυγικές ρίζες που εδρεύουν στα δύο μεγαλύτερα ελληνικά νησιά, την Κρήτη και την Εύβοια, η μία ομάδα θα βραβεύσει την άλλη ενώ οι Παλαίμαχοι του ΠΟΑ προγραμματίζουν και κάποιες βραβεύσεις συναδέλφων τους με προσφορά πολλών ετών στον σύλλογο του προσφυγικού προαστίου του Ηρακλείου", αναφέρει ο επίσημος ΠΟΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια