Ανθεστίων: Με στόχο το Final Four για δεύτερη χρονιά!

Ποδόσφαιρο
Ανθεστίων: Με στόχο το Final Four για δεύτερη χρονιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάλεσμα στον κόσμο τους κάνουν οι Θραψανιώτες για το παιχνίδι στο Ασήμι

Μια μεγάλη πρόκληση είναι για τον Ανθεστίωνα ο αυριανός προημιτελικός στο Ασήμι, με την ομάδα του Θραψανού να θέλει για δεύτερη σερί χρονιά να πάρει την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Μάλιστα οι Θραψανιώτες θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους, κάνοντας κάλεσμα ώστε οι φίλαθλοι της ομάδας να είναι ο 12ος παίκτης! Η ανακοίνωση του Ανθεστίωνα:

«Στους ρυθμούς του Κυπέλλου ΕΠΣΗ χτυπάει αύριο η «καρδιά» του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού.  Η ομάδα μας βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια αγωνιστική πρόκληση, που δεν είναι άλλη από το να βρεθεί στο Final-4 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο δρόμος για την πρόκριση περνάει από την προημιτελική φάση και τον εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Ο. Ασημίου, που είναι προγραμματισμένος αύριο Τετάρτη (19/04) στις 16:30 το απόγευμα.

Μια νοκ-άουτ αναμέτρηση που θα κρίνει ένα μεγάλο στόχο και όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Σ’ αυτή την προσπάθεια, οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα είναι ξανά ο 12ος παίκτης. Όπως τόσες και τόσες φορές, με αποκορύφωμα την περυσινή παρουσία για την ίδια διοργάνωση.

Μπορούμε να ζήσουμε ξανά αυτές τις ωραίες στιγμές. Όλοι μαζί, ενωμένοι για την επίτευξη του στόχου!

Τετάρτη 19/04 (16:30)

Ασήμι vs Ανθεστίων

Γήπεδο Ασημίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News