Ποδόσφαιρο

Απάντηση ΟΑΚΑ στην ΕΠΟ για οφειλές 46.316 ευρώ  

Συνεχίζεται η ανταλλαγή εντυπώσεων μεταξύ ΕΠΟ και ΟΑΚΑ με αφορμή την πιθανότατα διεξαγωγής στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Με νέα ανακοίνωση, το ΟΑΚΑ αναφέρεται στις οφειλές της ΕΠΟ από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου, με το σύνολο των καταγραφέντων ζημιών και τον προϋπολογισμό  αποκατάστασής τους να υπερβαίνει τις 120.000 χιλιάδες ευρώ και την Ομοσπονδία να χρωστά ακόμα 46.316 ευρώ.

Νωρίτερα, η ΕΠΟ είχε απαντήσει σε αρχική ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σταδίου δηλώνοντας πως η οφειλή προς το ΟΑΚΑ για τον περσινό τελικό έχει εξοφληθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από πλευράς ΟΑΚΑ:

«Επί της δηλωθείσας άγνοιας της ΕΠΟ, σε σημερινή της ανακοίνωση, σχετικά με τις ανεξόφλητες οφειλές της που προέκυψαν από την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου 2022, ενημερώνουμε για όσα με αλλεπάλληλες γραπτές και προφορικές οχλήσεις έχουμε απαιτήσει από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία:

Σύμφωνα με το μεταξύ μας υπογεγραμμένο Πρωτόκολλο Ζημιών (εκ της κοινής συσταθείσας Επιτροπής), το σύνολο των καταγραφέντων ζημιών και του σχετικού προϋπολογισμού αποκατάστασής τους, υπερέβαινε τις 120.000€, εκ των οποίων ακόμη οφείλονται 46.316,50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Μέχρι τώρα αναμέναμε από την ΕΠΟ, κατά τα λεγόμενα της, να εξεύρει τον τρόπο της απευθείας πληρωμής αυτού του ποσού στους αναδόχους που εκτέλεσαν ή θα εκτελούσαν τις εναπομείνασες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο ΟΑΚΑ, γεγονός που μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει χώρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια