Πίτσος: «Να κερδίσουμε όλα τα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο»

Ποδόσφαιρο
Πίτσος: «Να κερδίσουμε όλα τα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O προπονητής του ΠΟΑ δίνει το σύνθημα για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο προπονητής του ΠΟΑ Μηνάς Πίτσος για τα παιχνίδια που έρχονται για την ομάδα του και θα κρίνουν τους κόπους όλης της χρονιάς.

Αρχής γενομένης από αύριο με τον Πόρο με στόχο την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου και στη συνέχεια τα τελευταία ματς για την Α1 ΕΠΣΗ στο δρόμο προς τον τίτλο, κρατούν άπαντες στο Ατσαλένιο σε εγρήγορση.

Το πρόγραμμα είναι άκρως απαιτητικό, με τον Μηνά Πίτσο να δηλώνει τα εξής στην επίσημη σελίδα του ΠΟΑ:

"Έχουμε να διαχειριστούμε ένα δύσκολο δεκαήμερο στο οποίο θα παίξουμε τέσσερα πολύ σημαντικά παιχνίδια.

Σε οποιοδήποτε ματς και σε οποιαδήποτε θεσμό βρισκόμαστε, ο στόχος του Π.Ο.Α αλλά και αυτό που θέλουμε όλοι μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, κόσμος, είναι να παίζουμε πάντα για την νίκη.

Ευχόμαστε να είναι καλό το συγκεκριμένο διάστημα για μας και να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να κερδίσουμε όλα τα ματς τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στον θεσμό του Κυπέλλου που σίγουρα μας ενδιαφέρει πολύ και ειδικά στην έδρα μας θέλουμε ένα παραπάνω να κερδίζουμε.

Παράλληλα, πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση στους ποδοσφαιριστές, στην κούραση και την επιβάρυνση, ούτως ώστε μαζί με τις νίκες που θέλουμε πολύ, να αποφύγουμε οτιδήποτε αρνητικό για τα παιδιά που αγωνίζονται".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News