ΠΣΑΑΠ για SL2: «Ορισμένοι παίκτες τρέφονται από τα συσσίτια...»

Ποδόσφαιρο
ΠΣΑΑΠ για SL2: «Ορισμένοι παίκτες τρέφονται από τα συσσίτια...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές της Super League 2 περιέγραψε σε ανακοίνωσή του ενόψει του φετινού Πάσχα ο ΠΣΑΠΠ.

Ανέφερε ότι κάποιοι εξ αυτών τρέφονται από τα συσσίτια των Δήμων, δεκάδες θα χάσουν τα δεδουλευμένα τους και, φυσικά, για μία ακόμα χρόνια δεν θα κάνουν ούτε διακοπές του Πάσχα, ούτε καλοκαιρινές.

«Να ευχηθούμε Καλό Πάσχα σε όλους εκείνους που οραματίσθηκαν, δημιούργησαν και διοργανώνουν το επαγγελματικό πρωτάθλημα της Super League 2. Δυστυχώς όμως για τους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας δεν θα είναι καλό, κάτι που συμβαίνει για ακόμη μία χρονιά.

Δεν θα μπορεί να είναι καλό επειδή οι αρμόδιοι επέτρεψαν σε ορισμένες ομάδες που δεν πληρούν όλα τα εχέγγυα να συμμετάσχουν σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα εργαζόμενοι ποδοσφαιριστές να παραμένουν απλήρωτοι για μήνες και ορισμένοι εξ' αυτών να τρέφονται από τα συσσίτια των Δήμων.

Δεν θα μπορεί να είναι καλό γιατί επίσης δεκάδες ποδοσφαιριστές θα τρέχουν να εισπράξουν στις δικαστικές αίθουσες ένα κομμάτι των δεδουλευμένων τους, μέσω των εγγυητικών επιστολών του "όποιος προλάβει, πρόλαβε", από τις ΠΑΕ που αποχωρούν η μία μετά την άλλη από το πρωτάθλημα.

Δεν θα μπορεί να είναι καλό διότι για ακόμη μία χρονιά πολλοί ποδοσφαιριστές θα "γράψουν" στο… χιόνι μέρος των δεδουλευμένων τους, αφού οι μηχανισμοί προστασίας από την πολιτεία και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι ανύπαρκτοι και ουδείς έμαθε από το περσινό φιάσκο των οχτώ αποχωρήσεων.

Δεν θα μπορεί να είναι καλό επειδή θα βρει όλους τους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας στο γήπεδο για προπόνηση, αφού η μόνιμη τα τελευταία χρόνια καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος, σε συνάρτηση με τη μεγάλη πρόσφατη διακοπή που υπήρξε, συμπίεσε τόσο πολύ το πρόγραμμα που όχι μόνο τους στερεί τις διακοπές του Πάσχα, αλλά έτσι όπως φαίνεται δεν θα δούνε ούτε τις καλοκαιρινές!

Καλό Πάσχα λοιπόν και Καλή Ανάσταση στο πρωτάθλημα της Super League 2».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News