Ελεύθερος με εγγύηση και περιοριστικούς όρους ο Κλέιμαν!

Ποδόσφαιρο
Ελεύθερος με εγγύηση και περιοριστικούς όρους ο Κλέιμαν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους είναι πλέον ο Μπόρις Κλέιμαν. Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο Ισραηλινός τερματοφύλακας αφέθηκε ελεύθερος, καταβάλλοντας εγγύηση 20.000 ευρώ και περιμένει την ετυμηγορία αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση του φερόμενου βιασμό σε βάρος της 17χρονης που τον κατήγγειλε, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου αλλά και προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Ο Κλέιμαν υποστήριξε εκ νέου ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης, υποστηρίζοντας ότι είναι πρόθυμος να περάσει ακόμα και από ανιχνευτή ψεύδους για να αποδείξει τους ισχυρισμούς.

Επανέλαβε ότι αν ήταν ένοχος, θα υπήρχε αποδεικτικό υλικό από τις κάμερες, ενώ τόνισε ότι δεν πήγε ποτέ στις γυναικείες τουαλέτες.

Υπέρ του κατέθεσαν ο πρώην συμπαίκτης του, Ροντρίγκο Εσκοβάλ, όσο και ο φυσιοθεραπευτής Ηλίας Τιμπαλάκης, οι οποίοι είπαν ότι η καταγγέλλουσα ήταν μεθυσμένη και δημιούργησε από το μυαλό της όλη την ιστορία.

«Η κοπέλα είναι εκείνη που το έσπρωξε επειδή εκείνος δεν την ήθελε, της είπε πως είναι παντρεμένος με παιδιά και ήθελε να τον αφήσει ήσυχο. Ήταν μεθυσμένη και δεν ήθελε (να τον αφήσει) και φώναζε. Τότε ένας από τους φίλους της έβγαλε ένα μαχαίρι και πήγαν έξω. Δεν ψάχναμε μπελάδες.

Ο Μπόρις δεν την άγγιξε, εκείνη τον άρπαξε από το χέρι κι εκείνος την απέφυγε» είπε ο Εσκοβάλ, ενώ ο φυσιοθεραπευτής πρόσθεσε: «Είναι όλα ψέματα. Ένας από τα αγόρια της παρέας της ήταν θυμωμένος, που εκείνη καθόταν μαζί του και τον ακολουθούσε, έτσι εκείνος απαίτησε από κείνη να φτιάξει μία ιστορία.

Ήμουν μαζί του όλο το βράδυ, δεν φύγαμε ο ένας από τον άλλον καθόλου. Αυτοί είπαν στα media πως υπήρχαν θέσεις VIP και τέτοια, ούτε αυτό είναι αλήθεια. Ήμασταν όλοι στο ίδιο μέρος όπου όλοι μπορούσαν να μας δουν. Χορεύαμε και πίναμε» είπε χαρακτηριστικά.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα εξετάσεων του DNA, ενώ στο πλευρό του Κλέιμαν βρίσκεται και η σύζυγος του Λίον που δήλωσε σχετικά σε ισραηλινό Μέσο: ««Είμαι σίγουρη 100% ότι ο Μπόρις είναι αθώος. Υπάρχει μόνο μια αλήθεια. Δεν έχει κάνει τίποτα από αυτά που τον κατηγορούν ήταν τα λόγια του άντρα μου στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News