Νίκος Σουργιάς και Νίκος Βρεττός έστειλαν μήνυμα για τον Γιούχτα στο neakriti.gr

Ποδόσφαιρο
Νίκος Σουργιάς και Νίκος Βρεττός έστειλαν μήνυμα για τον Γιούχτα στο neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι αλλά με χαρακτήρα τελικού δίνει ο Γιούχτας ο οποίος αύριο Τετάρτη-με τη ψυχολογία στα ύψη από το διπλό στην έδρα της Θύελλας στην Αττική- υποδέχεται (16:00) τον Άγιο Ιερόθεο στις Αρχάνες. Ο στόχος δεδομένος για τον πρωτοπόρο (έχει 45 βαθμούς με το δεύτερο Μαρκό στους 43): Να παίξει με σοβαρότητα και συγκέντρωση και να κατακτήσει ένα ακόμα «τρίποντο» που θα τον φέρει ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στον τίτλο καθώς στη συνέχεια θα μείνουν μόλις 2 αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος...

Οι Αρχανιώτες έχουν μπροστά τους 3 παιχνίδια με χαρακτήρα τελικού για να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου και η αρχή θα γίνει με το θεωρητικά πιο εύκολο!

Ενόψει της αναμέτρησης με τον Άγιο Ιερόθεο ο προπονητής της ομάδας που έχει προκαλέσει αίσθηση στην ποδοσφαιρική Ελλάδα με την πορεία της, ο Νίκος Σουργιάς μίλησε στο neakriti.gr λέγοντας: «Μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Στη προσπάθεια αυτή θέλουμε συμπαραστάτη τον φίλαθλο κόσμο και εμείς θα προσπαθήσουμε στο τέλος της διαδρομής να του δώσουμε τη μεγάλη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος!»

Στην ομάδα των Αρχανών κοιτάνε το παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο με το ίδιο σκεπτικό που βλέπουν και τα υπόλοιπα αν και η ομάδα της Αθήνας έχει υποβιβαστεί και φαντάζει εύκολο εμπόδιο για κάθε αντίπαλο!

Ο ποδοσφαιριστής του Γιούχτα Νίκος Βρεττός επίσης μίλησε στo neakriti.gr τονίζοντας: «Στα παιχνίδια που απομένουν ξέρουμε ότι έχουμε να δώσουμε τρεις τελικούς ακόμα. Βλέπουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε σαν τελικό και κοιτάμε τώρα μόνο τον Άγιο Ιερόθεο χωρίς καμία διάθεση να τον υποτιμήσουμε! Βέβαια στον Γιούχτα δεν φοβόμαστε κανέναν και είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News