Ήδη όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα θέλει να μάθει...ποιος είναι ο Γιούχτας!

Ποδόσφαιρο
Ήδη όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα θέλει να μάθει...ποιος είναι ο Γιούχτας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσοι με ξέρετε, όσοι διαβάζετε αυτά που γράφω, γνωρίζετε πολύ καλά πως το πρώτο και κύριο-βάσει της δικής μου φιλοσοφίας-για κάθε ποδοσφαιρική ομάδα στις μικρότερες κατηγορίες είναι να δώσει βάρος στις υποδομές, στα "δικά της παιδιά" και με με μετρημένες κινήσεις να προσπαθήσει για το καλύτερο! Αυτό ακριβώς δηλαδή που κάνει ο ΠΟΑ!

Αν μη τι άλλο όμως δεν μπορεί κανείς παρά να σταθεί και στην εκπληκτική φετινή πορεία του Γιούχτα στη Γ΄Εθνική! Ήδη όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα θέλει να μάθει ποιος... είναι ο Γιούχτας και κάποιοι "γκουγκλάρουν" με αποτέλεσμα να διαβάσουν και για... το βουνό κοντά στο Ηράκλειο που μοιάζει με το κεφάλι του Δία! Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πως επισκέπτομαι συχνά τις Αρχάνες που θεωρώ ομορφότερο χωριό-κωμόπολη στο νομό Ηρακλείου!

Έτσι όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής ο Γιούχτας έχει δείξει πως αξίζει την πρωτιά που άλλωστε δεν μπορεί να διεκδικήσει άλλη κρητική ομάδα! Ελπίζω κι εύχομαι αν τελικά να την πάρει, και αν τελικά πετύχει το μικρό θαύμα και ανέβει στη SL2 να μην μείνει πίσω στο οργανωτικό κομμάτι που προαναφέραμε!

Συνοψίζοντας: Γνωρίζετε πόσο αυστηρά κριτήρια βάζω για να χαρακτηρίσω μια ομάδα πετυχημένη! Σίγουρα δεν συμφωνώ πάντα σε όλα, αλλά δεν μπορώ παρά να δώσω τα εύσημα στον Γιουχτα για τη φετινή του πορεία στη Γ' Εθνική την ώρα που λαμβάνω μηνύματα και... ερωτήσεις για λεπτομέρειες που τον αφορούν από φίλους και συναδέλφους εκτός Κρήτης...

Δεν μπορώ όμως παρά να δώσω τα εύσημα στη διοίκηση και τον προπονητή (ήδη) και να προσθέσω πως είναι δεδομένο πως ο Γιούχτας μπορεί να θεωρεί δικά του παιδιά και αυτά από την πόλη του Ηρακλείου αν φροντίσει να εντάξει ταλέντα από την πόλη από μικρή ηλικία στις τάξεις του!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News