Ηρόδοτος: Χρειάζεται έμπρακτη στήριξη η Κατερίνα Τσαντηράκη!

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Χρειάζεται έμπρακτη στήριξη η Κατερίνα Τσαντηράκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κατερίνα Τσαντηράκη σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον Ηρόδοτο, έβαλε το σύλλογο της καρδιάς της πάνω απ’ όλα, πάνω και από την οικογένειά της και μπήκε μπροστά. Δυστυχώς όσο και αν προσπάθησε, όσο και αν πάλεψε, τα προβλήματα ήταν τόσα, που δεν μπόρεσε να τα φέρει εις πέρας.

Ουδείς μπορεί να κατηγορήσει μια γυναίκα που έβαλε από την τσέπη της τόσες χιλιάδες ευρώ για να πληρώσει όχι μόνο την δική της προεδρία αλλά κυρίως τα… σπασμένα περασμένων διοικήσεων. Αλήθεια, ποιος άλλος Αλικαρνασσώτης τα τελευταία χρόνια έχει βάλει από τις προσωπικές του οικονομίες τόσα χρήματα, όσα η Κατερίνα; Κανείς! Μόνη της πάλεψε, με τα σωστά της και με τα λάθη της, λάθη λόγω διοικητικής απειρίας και κυρίως λόγω της παθολογικής της αγάπης για την ομάδα.

Η Κατερίνα τώρα πρέπει να στηριχτεί! Να αφήσουν στη Νέα Αλικαρνασσό τις προεκλογικές φιέστες και αβάντες στον Αυγενάκη και να δουν πως θα βοηθήσουν αυτή την γυναίκα, γιατί ακόμα παλεύει να κλείνει τρύπες που είναι πάνω της.

Να την βοηθήσουν όχι μόνο ηθικά, αλλά κυρίως έμπρακτα! Ας γίνει μια συνέλευση στη Νέα Αλικαρνασσό, να δημιουργηθεί μια επιτροπή που θα συγκεντρώσει χρήματα γιατί ένας άνθρωπος τα έχει επωμιστεί όλα πάνω του και δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News