Επίσημη ενημέρωση του Ανθεστίωνα στην ΕΠΣΗ και ματαίωση του αγώνα με τη Χερσόνησο

Ποδόσφαιρο
Επίσημη ενημέρωση του Ανθεστίωνα στην ΕΠΣΗ και ματαίωση του αγώνα με τη Χερσόνησο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε θα πραγματοποιηθεί ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας του Ανθεστίωνα με την Χερσόνησο για την 30η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Με επίσημο έγγραφο προς την ΕΠΣΗ, η ομάδα του Θραψανού ενημέρωσε για την αδυναμία συμμετοχής, καθώς λόγω των πολλών τραυματισμών δεν διαθέτει τον απαραίτητο αριθμό ποδοσφαιριστών.

Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης, αν και είναι δεδομένο ότι θα κατακυρωθεί στην Χερσόνησο.

Οι «κιτρινόμαυροι» εξέδωσαν ανακοίνωση για τη σημερινή εξέλιξη, όπου αναφέρουν αναλυτικά: «Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας και το ποδοσφαιρικό κοινό του Ηρακλείου για τα εξής:

Με σχετικό έγγραφο προς την ΕΠΣΗ και τις αρμόδιες επιτροπές, δηλώσαμε αδυναμία συμμετοχής στην προγραμματισμένη για σήμερα (17:00) αναμέτρηση με τη Χερσόνησο, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής για την Α1 κατηγορία.

Κάναμε ότι ήταν δυνατόν και εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο για να αποφύγουμε την παραπάνω εξέλιξη, που μας προβλημάτισε πολύ έντονα και μας στεναχωρεί όλους.

Οι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών έφτασαν σε διψήφιο αριθμό και σε συνδυασμό με τις ποινές, δεν μας επιτρέπουν να έχουμε τον απαραίτητο αριθμό παικτών σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Η ομάδα μας κλήθηκε να δώσει εννέα αγώνες για Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σε διάστημα 30 ημερών (5 Μαρτίου με 5 Απριλίου) και αυτό αποδείχθηκε εξοντωτικό.

Οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη στους φιλάθλους μας, γιατί δυστυχώς η σημερινή Κυριακή δε θα είναι όπως αυτές που έχουμε συνηθίσει στο γήπεδο μας.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, για τις όποιες παραλείψεις ή λάθη μας που οδήγησαν σ’ αυτή την εξέλιξη.

Οφείλαμε όμως να διασφαλίσουμε την σωματική ακεραιότητα των όποιων διαθέσιμων ποδοσφαιριστών, που πραγματικά έχουν φτάσει στα όρια τους.

Μια υπόσχεση μόνο μπορούμε να δώσουμε. Θα προσπαθήσουμε περισσότερο!

Η σημερινή εξέλιξη είναι μια παρένθεση, που μας στεναχωρεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι βήμα προς τα πίσω.

Η εφετινή αγωνιστική περίοδο έχει πολλά που μπορούμε ακόμη να πετύχουμε και πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε ενωμένοι, σαν μια «γροθιά».

Ο Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του όλα αυτά τα χρόνια και μια άτυχη στιγμή, δεν μπορεί να αμαυρώσει την προσπάθεια όλων (κυρίως των πρωταγωνιστών που είναι οι ποδοσφαιριστές).

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της και τα σημαντικά είναι μπροστά μας, αλλά ταυτόχρονα είμαστε σε μια αφετηρία για το μέλλον. Με πλάνο, σχεδιασμό και όραμα.

Με ψηλά το κεφάλι, με ενότητα, πίστη και όλοι μαζί, σαν μια μεγάλη οικογένεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News