Επίσκεψη ντροπή από Αυγενάκη

Ποδόσφαιρο
Επίσκεψη ντροπή από Αυγενάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν καλά-καλά προλάβουν να στεγνώσουν τα δάκρυα των φιλάθλων του Ηρόδοτου, για το «αντίο» από τη Super League 2 (και με τον τρόπο που έγινε), ήρθε μια νέα… σταγόνα να ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής και της πικρίας.

Ο Υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κύριος υπεύθυνος για το… έκτρωμα της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ιστορικού σωματείου στη Νέα Αλικαρνασσό.

Μια επιθεώρηση των εργασιών που γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις, η οποία ουσιαστικά ήταν μια επίσκεψη-ντροπή λίγες μόλις μέρες μετά την αποβολή των «κυανόλευκων» από τη Super League 2.

Μια επίσκεψη με πλατιά χαμόγελα, στα συντρίμμια που άφησαν οι ενέργειες της αθλητικής ηγεσίας σε πολιτικό επίπεδο, που αν μη τι άλλο προκαλεί τους αγνούς φιλάθλους του Ηροδότου και όσους (δυστυχώς λίγους) παράγοντες, έδωσαν «ψυχή και αίμα» για να μην καταλήξει το καράβι στα… βράχια.

Τουλάχιστον, θα έπρεπε να γίνει αντιληπτό, ότι το timing δεν ήταν κατάλληλο ή να φροντίσουν να το υπενθυμίσουν στον Υφυπουργό οι παράγοντες που ήταν εκεί να τον υποδεχθούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News