Ποδόσφαιρο

Βασίλης Κοκοτσάκης: Ηρόδοτος ώρα μηδέν...

Ανάρτηση με καυστικό σχόλιο από τον πρώην αντιπρόεδρο του συλλόγου της Νέας Αλικαρνασσού...

Μια ανάρτηση με ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο έκανε στο Facebook ο πρώην αντιπρόεδρος του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος για τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού...
Αναλυτικά ο κ. Κοκοτσάκης αναφέρει:
"Κάποιοι και όχι ασφαλώς η πρόεδρος της ΠΑΕ, θα πρέπει σήμερα να απολογηθούν...
Και σίγουρα είναι αυτοί που εξαναγκασαν την διοίκηση του ερασιτέχνη 2018-2020, να απομακρυνθεί από το σωματείο και να αλλάξει η τότε δρομολογηθείσα πορεία και σχεδιασμός.
Μια διοίκηση που ξαναστησε το σωματείο μετά την περιπέτεια της foot ball και οικονομικά και κυρίως θεσμικά και ηθικά.
Σχεδίασε πενταετή περίοδο επαναδημιουργιας του συλλόγου με ταυτόχρονη αγωνιστική παρουσία στην υψηλότερη ερασιτεχνική κατηγορια(Γ εθνικη).
Δρομολόγησε την βελτίωση και ανακατασκευή όλων των γηπεδικων εγκαταστάσεων ,ως προϋπόθεση για την ταυτοχρονη αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής με βελτιωση των παρεχομενων υπηρεσιων.
Θέσπισε κανονισμούς λειτουργίας ολου του αθλητικου και διοικητικου τμηματος, αλλα κυριως εμπεδωσε και επεβαλε κανονες χρηστης διοίκησης και έπαψε πλέον ο Ηρόδοτος να είναι οικονομικά επαίτης και αυτό επιτεύχθηκε οχι σε βαρος των μελων αλλα με πραγματική οικονομική επιβάρυνση σε βάρος της περιουσίας του τότε προέδρου.
Μια διοίκηση που όχι μόνο δεν δημιούργησε κανένα χρέος, αλλά εξοφλησε όλα τα χρέη προηγούμενων ετών του Ερασιτέχνη σε βαθος 20ετιας.
Ο σχεδιασμός που είχε τεθεί σε εφαρμογή,προέβλεπε την διοικητική ενοποίηση όλων των τμημάτων του συλλόγου (Νέοι,Ελπίδες,Τμήματα υποδομής) και όλα μαζί σε απόλυτη συνεργασία με το μεγαλύτερο αγωνιστικό τμήμα, σε ορίζοντα πενταετίας,με την λήξη του οποίου, θα επιχειρείτο ο ρεαλιστικος επανασχεδιασμος των στόχων.
Ταυτόχρονα οι αθλητικές υποδομές που με τόσο αγώνα πέρασαν από άποψη υποστήριξης συντήρησης κλπ στον Δήμο, θα λειτουργούσαν αναβαθμισμενες και υποστηρικτικες στον όλο σχεδιασμό και εγχείρημα.
Δυστυχώς η διοίκηση αυτή δεν υποστηριχθηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, αφήνοντας όμως στην επόμενη όλα τα εχέγγυα για να συνεχίσει.
Χωρίς χρέη και βαριδια , με υπό κατασκευή και δρομολογημενες νέες εγκαταστάσεις,με αρωγό τον Δημο,με 2 αναπτυξιακές ομάδες και λειτουργουντα τμήματα υποδομής,με κορμό από 12 αθλητες από τα τμήματα υποδομης για την 1η ομαδα και κυρίως χωρίς ούτε ευρώ υποχρεωσεις σε ιδιώτες ή Δημόσιο.Κυριως όμως με αποκαταστημενο πλέον το όνομα του περήφανου Ηροδότου στην αθλητική οικογένεια.
Αμέσως με την αποχώρηση αυτής της διοίκησης, άρχισαν πάλι τα "ονειρα " για δόξες και υψηλές κατηγορίες και με καθε αμετροπρεπεια, υπονομευτηκε και υποθηκευτηκε για άλλη μια φορά το μέλλον του σωματειου,αφού ούτε οικονομικη-επαγγελματικηεπαρκεια ειχαν για να γινει αυτο,ούτε όμως και εξασφαλισμενους χορηγούς ή υποστηρικτές.
Πίστεψαν τις εξαγγελίες των επαγγελματιών στο ψεύδος πολιτικών, με τις οποίες θα τους εξασφάλιζαν πακτωλο χρημάτων από το στοίχημα,εξαγγελιες που ορισμενοι τις υποστηριζαν περισσότερο απο τους εξαγγελοντες.
Διέλυσαν ουσιαστικά όλα τα αναπτυξιακά τμήματα και απομακρυναν όλους τους γηγενείς αθλητές, από ένα σωματείο που σε όλη του την ιστορικη διαδρομη,ειχε να επιδείξει στοιχεία ποδοσφαιρομαννας..
Και έτσι μοιραία φθάσαμε σε αυτό το τραυματικο και αδικο για την ιστορια και το μεγεθος του Ηροδότου αποτέλεσμα, το οποίο έτσι όπως ήλθε λειτουργεί δυστυχως συσσωρευτικα και αρνητικά υπονομευοντας το οποιο δύσκολο πλέον μέλλον,αφού συμπαρασύρει ότι καλό έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.
Στις δύσκολες αυτές ώρες την λύση μπορούν να δώσουν μόνο άνθρωποι που αποδεδειγμένα πρόσφεραν με κάθε τρόπο στον σύλλογο, που έδωσαν και δεν πήραν και παρέμειναν ταπεινοι τόσο καιρό .Γιατί που όπως αποδείχθηκε,... αυτοί αγαπούσαν πραγματικά τον Ηρόδοτο και ας μην το φώναζαν ...
Κοκοτσακης Βασιλης
Πρ.αντιπροεδρος ΠΑΣΑ Ηροδότου"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια