Προπονητικό camp δοκιμών από την ΠΑΕ ΟΦΗ για την ομάδα Κ15

Ποδόσφαιρο
Προπονητικό camp δοκιμών από την ΠΑΕ ΟΦΗ για την ομάδα Κ15

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ που δουλεύουν για τις ομάδες υποδομής, προχωρούν βήμα-βήμα για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν 2023-24.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθεί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο προπονητικό camp το διήμερο 18 και 19 Απριλίου, για την επιλογή νεαρών ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν την ομάδα Κ15 ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η πρόσκληση απευθύνεται αποκλειστικά σε αγόρια, που έχουν γεννηθεί το 2009 και το 2010.

Στην επίσημη ενημέρωση οι «ασπρόμαυροι» αναφέρουν αναλυτικά τις οδηγίες για την συμμετοχή όσων επιθυμούν: «Για να δηλώσετε συμμετοχή εντελώς δωρεάν πρέπει να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (www.oficretefc.com), στην ενότητα “U15 Tryouts” και να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα. Παράλληλα θα πρέπει να κατεβάσετε και να φέρετε συμπληρωμένο την πρώτη μέρα του camp (18/4), το παρακάτω έγγραφο: Φόρμα βεβαιώσεων ομάδας και γονέων-κηδεμόνων.

Εκτός από τα παραπάνω, για την συμμετοχή στο camp είναι απαραίτητη η προσκόμιση της Κάρτας Υγείας Αθλητή για την σεζόν 2022-23.

Οι δηλώσεις συμμετοχής αρχίζουν σήμερα Τρίτη (4/4) και θα διαρκέσουν ως την Τετάρτη 12 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Scout-προπονητή των τμημάτων υποδομής, κ. Μανώλη Συκιωτάκη στο 6972306003».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News