Ημέρα γιορτής για τις Candia Women, ανέβηκαν στην Β’ Εθνική!

Ποδόσφαιρο
Ημέρα γιορτής για τις Candia Women, ανέβηκαν στην Β’ Εθνική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την άνοδό τους στην Β’ Εθνική γυναικών πανηγυρίζουν από σήμερα οι Candia Women, επικρατώντας με 1-2 της Επισκοπής στο Ρέθυμνο!

Με την 6η τους φετινή νίκη και δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, τα κορίτσια της Μαρίας Κουνάλη κατέκτησαν και μαθηματικά τον τίτλο στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Η επιτυχία του Candia Sport πανηγυρίστηκε τόσο στο γήπεδο, μετά το τέλος του αγώνα, όσο και κατά την επιστροφή της αποστολής στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Αναφορικά με το παιχνίδι με την Επισκοπή, όλα τα γκολ μπήκαν στο α’ ημίχρονο. Το 0-1 έκανε στο 5’ η Γεμιστού, ενώ στο 35’ η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε με την Γεωργιακάκη. Στο 40’ η Κυριάκου πίεσε την Καπαρού, με την παίκτρια της Επισκοπής να σημειώνει αυτογκόλ για το τελικό 1-2.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Παντελής Μπερικάκης): Βαρβαροπούλου, Κοτσίφη Αντ., Κοτσίφη Ε. (60′ Τουπαδάκη), Γεωργακάκη (85′ Κατσάλη), Παπακωνσταντή, Καπαρού, Φαρμακά, Γεωργούλα, Μανταδάκη (80′ Δελή), Δρακάκη, Μινασίδου

CANDIA WOMEN (Μαρία Κουνάλη): Αποστολάκη, Χουμά, Κτενάκη, Παπαδοπετράκη, Μπαριτάκη, Αρχαύλη, Πυθαρούλη (90′ Τριαλώνη), Μανιάδη, Κυριάκου (60′ Πετούση), Γιαλαμά (80′ Ταμπακάκη), Γεμιστού

Συλλυπητήρια στη Μαρία Δασκαλάκη

Με ανακοίνωσή τους οι γυναίκες του Candia Sport αφιερώνουν την σημερινή νίκη, που σήμανε και την άνοδο στην Β' Εθνική, στην παίκτρια της ομάδας Μαρία Δασκαλάκη, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του παππού της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News