default-image

Ηρόδοτος: Τέλος ο Φυντάνης, επαφές με Παπαματθαιάκη!

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Τέλος ο Φυντάνης, επαφές με Παπαματθαιάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρελθόν από τον Ηρόδοτο αποτελεί ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης, με τους κυανόλευκους πάντως να βρίσκονται σε επαφές με τον Μανόλη Πααματθαιάκη, ο οποίος έχει περάσει κατά το παρελθόν με επιτυχία από το τιμόνι του συλλόγου.

Μετά την αποχώρησή του, ο Ηλίας Φυντάνης ευχαρίστησε την πρόεδρο του συλλόγου Κατερίνα Τσαντηράκη, τον αντιπρόεδρο Λάκη Καργιωτάκη, το γραφείο Τύπου Βίκυ Νικολάκου, τον σύνδεσμο φιλάθλων του Ηροδότου, τους γενικούς αρχηγούς Χρήστο Παλαιολόγο, Τάταρη Παναγιώτη, τους φροντιστές Βαγγέλη Δροσοτάκη, Μιχάλη Τάταρη, τους συνεργάτες του προπονητικού τιμ, τον βοηθό του Άλκη Πλουσή και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Χρηστάκη και βέβαια τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν, όπως είπε, τον καλύτερό τους εαυτό.

Το τέλος της συνεργασίας Φυντάνη προστίθεται σε μια αλυσίδα δυσάρεστων εξελίξεων για τον Ηρόδοτο, καθώς πριν λίγες ημέρες του είχαν αφαιρεθεί 15 βαθμοί, οδηγώντας τον με αρνητική βαθμολογία -11 βαθμών στον πάτο της βαθμολογίας. Μάλιστα δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, με το μέλλον για τον ιστορικό σύλλογο να είναι ζοφερό…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News