Έκαναν το απόλυτο οι Μικτές των δύο αδερφικών φίλων… αλλά κερδίζει ο Πλούταρχος στα γκολ!

Ποδόσφαιρο
Έκαναν το απόλυτο οι Μικτές των δύο αδερφικών φίλων… αλλά κερδίζει ο Πλούταρχος στα γκολ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Μικτές Κ16 των ΕΠΣ Ηρακλείου και Πέλλας προκρίθηκαν στις 16 καλύτερες Ενώσεις της Ελλάδας με εντυπωσιακή πορεία στην πρώτη φάση των ομίλων. Χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί όλοι οι όμιλοι, είναι μέχρι τώρα οι μοναδικές Ενώσεις με το απόλυτο νικών «6 στα 6», με απολογισμό 18 βαθμών και άνετες πρωτιές στους ομίλους τους.

Είναι έτσι φυσιολογικό δύο αδερφικοί φίλοι, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριος Αντωνίου (και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ βεβαίως) να χαμογελούν για την πορεία των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.

Βέβαια, ο Πλούταρχος έχει έναν λόγο για να χαμογελά παραπάνω… καθώς κερδίζει τον καλό του φίλο στα γκολ! Η Μικτή Ηρακλείου έχει απολογισμό 27-9 (+18 γκολ) ενώ η ομάδα της Πέλλας έχει 21-4 (+17 γκολ)

Ως μέλη της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, ταξίδεψαν πρόσφατα μαζί με την αποστολή της ΕΠΟ στην Πορτογαλία (απ' όπου και η φωτογρφαία) για το παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών με το Γιβραλτάρ.

Και ποιος ξέρει… ίσως η επόμενη συνάντησή τους να είναι σε έναν τελικό των δύο Μικτών Κ16 για να διεκδικήσουν την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας! Το ευχόμαστε από καρδιάς!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News