Η ιστορία του κρητικού ποδοσφαίρου… σε μια φωτογραφία!

Ποδόσφαιρο
Η ιστορία του κρητικού ποδοσφαίρου… σε μια φωτογραφία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παλιές δόξες του κρητικού ποδοσφαίρου, με τεράστια πορεία στις εθνικές κατηγορίες και αποτελώντας ποδοσφαιρικούς θρύλους για Ηράκλειο και Λασίθι, αντάμωσαν στο Μισεδάκειο της Ιεράπετρας.

Εκεί έγιναν οι αγώνες των Μικτών Λασιθίου-Ηρακλείου και ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε στην κερκίδα… την ιστορία του κρητικού ποδοσφαίρου!

Στην Ιεράπετρα αντάμωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ζαχαρίας Γραβιάς (ΟΦΗ και ΟΦ Ιεράπετρας), Θεόφιλος Ξωμεριτάκης (ΟΦΗ, ΟΦ Ιεράπετρας, Ηρόδοτος, Αναγέννηση), Κώστας Πίτσος (ΟΦΗ και ΠΟΑ), Μιχάλης Παπαγεωργίου (ΟΦ Ιεράπετρας, ΟΦΗ και ΠΟΑ) και Αντώνης Γιαλαμάς (ΟΦΗ, Εργοτέλης, Ποσειδώνας).

Η παρουσία του νεαρού ποδοσφαιριστή Στέφανου Τριφύδη, εγγονού του Κώστα Πίτσου, στην Μικτή Κ14 ΕΠΣΗ, έφερε τους Πίτσο και Γραβιά στην Ιεράπετρα. Εκεί συνάντησαν τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Λασιθίου και παλιό τους συμπαίκτη Μιχάλη Παπαγεωργίου, μαζί με τον Γεραπετρίτη επίσης παλιό συμπαίκτη τους Θεόφιλο Ξωμεριτάκη, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρέα ο Αντώνης Γιαλαμάς, νυν έφορος των Μικτών ΕΠΣΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News