Ο Σάκης Παγωμένος έδωσε άρωμα Κρήτης στην πρόκριση της Εθνικής U19!

Ποδόσφαιρο
Ο Σάκης Παγωμένος έδωσε άρωμα Κρήτης στην πρόκριση της Εθνικής U19!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από οκτώ χρόνια η Εθνική Νέων U19 επιστρέφει σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα εκπροσωπήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Μάλτα στο διάστημα 3-16 Ιουλίου.

Με τη νίκη με 1-0 (σκόρερ ο Σμυρλής) επί της Ιρλανδίας στο Ferrycarrig Park του Wexford, κατέλαβε την πρώτη θέση στην Elite Round και πήρε μια τεράστια πρόκριση.

Το ταξίδι της Εθνικής Ομάδας που ξεκίνησε με την πρώτη θέση στο τουρνουά της Ελβετίας, συνεχίστηκε με υποδειγματικό τρόπο και στην Elite Round στην Ιρλανδία, καθώς οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε, την οδήγησαν στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η αποστολή της Εθνικής Νέων εκπλήρωσε τον στόχο της παρουσίας της στην τελική φάση της Μάλτας, όπως είχε δηλώσει και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αναστάσιος Θέος πριν την έναρξη του τουρνουά. Μάλιστα στο τεχνικό τιμ ανήκει και ο Ηρακλειώτης Ομοσπονδιακός προπονητής τερματοφυλάκων, Σάκης Παγωμένος, δίνοντας άρωμα Κρήτης στην ελληνική επιτυχία.

Η κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Απριλίου στη Βαλέτα, στις 14:00 (ώρα Ελλάδας) και οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής είναι οι εξής: Μάλτα, Νορβηγία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Πολωνία και Ισλανδία.

Η σύνθεση της Ελλάδας στον κρίσιμο αγώνα με την Ιρλανδία ήταν: Μοναστηρλής, Τασιούρας (41' Δεληγιάννης), Καλογερόπουλος, Γεωργιάδης, Κεραμίτσης, Σπυράκος, Τσίκος (46' Σμυρλής), Συμεωνίδης (64' Νικολάου), Γκούμας (78' Κυριόπουλος), Τζίμας (46' Σταυρόπουλος), Κούτσιας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News