Σοκ για τη γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη: Παραίτηση Περακάκη, συντάσσεται μαζί του ο Ξυδάκης

Ποδόσφαιρο
Σοκ για τη γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη: Παραίτηση Περακάκη, συντάσσεται μαζί του ο Ξυδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια είναι η θέση του προέδρου του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργου Στειακάκη

Κεραυνός εν αιθρία για τη γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη με τον υπεύθυνο του γυναικείου τμήματος και βασικού χρηματοδότη της ομάδας, Σταύρο Περακάκη να ανακοινώνει στον Ερασιτέχνη την παραίτηση του!

Με νέα επιστολή του, σε ΜΜΕ, ΕΠΟ και ΓΓΑ ο κ. Περακάκης θα γνωστοποιήσει τους λόγους αυτής του της απόφασης, κάνοντας λόγο πως η υπομονή του εξαντλήθηκε, με το έργο του στην γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη να κρίνεται εξαιρετικό.

Στην επιστολή του προς το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Εργοτέλη ο κ. Περακάκης αναφέρει μεταξύ άλλων πως "από αύριο (Παρασκευή 24 Μαρτίου) η ομάδα παραδίδεται στον Ερασιτέχνη και στο Δ.Σ. του στην 1η θέση του Νοτίου Ομίλου της Α΄Εθνικής έχοντας πετύχει για 2η συνεχόμενη χρονιά να πετύχει την είσοδό της στα Play Offs ανάδειξης πρωταθλητή, αήττητη και με βαθμολογικό πλεονέκτημα τουλάχιστον 8 βαθμών έναντι των 4 από τις 5 υπόλοιπες ομάδες  χωρίς να χρωστάει ούτε ένα ευρώ σε κανένα!" Ο κ. Περακάκης προσθέτει: "Ελπίζω η διοίκηση που θα αναλάβει και που αποφάσισε εμμέσως για το μέλλον της ομάδας αυτής να φανεί αντάξια των περιστάσεων και των αποφάσεών της και να στηρίξει εμπράκτως την ομάδα ώστε να κυνηγήσει τον στόχο της! Θα ενημερωθείτε μέσω επιστολής μου που θα μοιραστεί σε ΜΜΕ, ΕΠΟ και ΓΓΑ για να γνωρίζουν όλοι τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια και για να πράξουν ανάλογα οι αρμόδιοι ελπίζοντας να μην συνεχιστεί η κατρακύλα του σωματείου από όσους το έχουν από όσους το έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση! Η δική μου υπομονή εξαντλήθηκε! Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι για ότι είχαμε καταφέρει μέχρι σήμερα..."

                                 Ξυδάκης: Συντάσσομαι με τον κ. Περακάκη

Ξεκάθαρη θέση για όλα αυτά πήρε μιλώντας στο neakriti.gr ο προπονητής Ανδρέας Ξυδάκης με τον οποίο η  γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη κάνει μια καταπληκτική χρονιά έως τώρα: "Προσωπικά συντάσσομαι με τον κ. Περακάκη καθώς ξέρω πολύ καλά την προσφορά του και τι θυσίες έχει κάνει για την ομάδα αλλά και τι ήταν διατεθειμένος να κάνει. Με την υπάρχουσα κατάσταση εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω!"

                                 Η τοποθέτηση του Γιώργου Στειακάκη

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη Γιώργος Στειακάκης τοποθετήθηκε για το θέμα που έχει προκύψει με ανάρτηση του στο Facebook. Αναλυτικά ο κ. Στειακάκης αναφέρει: 

"Για την παραίτηση του Σταύρου Περακάκη έχω να επισημάνω τα ακόλουθα: 1. Ευχαριστώ για την προσφορά του στο γυναικείο τμήμα του Συλλόγου. 2. Οι κανόνες λειτουργίας όλων των τμημάτων καθορίζονται από το ΔΣ του Συλλόγου. 3. Τον κάλεσα προσωπικά να συναντηθούμε και δεν έλαβα απάντηση. 4. Για τους δικούς του λίγους αποφάσισε ηρωική έξοδο. 5. Η απαίτηση του, με απειλή παραίτησης, να μεταφερθούν άμεσα όλα τα χρήματα του γυναικείου τμήματος σε προσωπικό του λογαριασμό δεν έγινε αποδεκτή από το ΔΣ. 6. Ούτως ή άλλως αυτά θα διατεθούν για τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις του τμήματος με τον προσήκοντα τρόπο, ακριβώς για να διασφαλιστεί η συνέχεια στην ομάδα. 7. Το ΔΣ οφείλει να φροντίζει με διαφάνεια και συνέπεια την ισορροπημένη εκπλήρωση των υποχρεώσεων όλων των ομάδων και τμημάτων του Συλλόγου. 8. Με δυσαρεστεί η παραίτηση του, όμως ήταν επιλογή του και όχι δική μας. 9. Το ΔΣ θα συνεδριάσει αύριο για τον ορισμό υπευθύνου του τμήματος ή επιτροπής."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News