"Αθλητικές Ιστορίες": Μια τριάδα θαυμάτων για τον Άγιο Νικόλαο...

Ποδόσφαιρο
"Αθλητικές Ιστορίες": Μια τριάδα θαυμάτων για τον Άγιο Νικόλαο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε στις 21.50 στην ΚΡΗΤΗ TV...

Στις "Αθλητικές Ιστορίες" με τον Γιώργο Μιμίκο που θα προβληθούν απόψε (21.50) στην ΚΡΗΤΗ TV υπάρχει και μια...τριάδα θαυμάτων για τον Άγιο Νικόλαο!

Ξεκινάμε την αναφορά μας στην εμβληματική μορφή του Κώστα Οικονομάκη! Για τρεις δεκαετίες και πλέον δίπλα στον αγαπημένο του ΑΟΑΝ ο πρώην αθλητής του στίβου έδωσε τα πάντα για την ομάδα της πόλης του και ουσιαστικά μίλησε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στην τηλεόραση με αφορμή την αποψινή εκπομπή...

Αλλά τι να πει κανείς και για τον Λουκά Παπαδογιαννάκη! Τον Ηρακλειώτη που στέριωσε στον Άγιο, έριξε άγκυρα αλλά...έριξε σαν ποδοσφαιριστής και βολές κατά ριπάς στα αντίπαλα δίχτυα όντας πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας! Ασφαλώς συνέχισε να προσφέρει και προσφέρει ακόμα τόσο στη διοίκηση όσο και στον ιδιαίτερα δραστήριο Σύλλογο Παλαιμάχων!

Τέλος, θα αναφερθούμε και στην ήρεμη δύναμη που λέγεται Γιάννης Χατζηνικολάου. Ήταν μορφή και κορυφαίος αμυντικός στη Β΄Εθνική όπου...υποβιβάστηκε ο ίδιος για τον ΑΟΑΝ του φίλου του και μετέπειτα κουμπάρου του Λάμπρου Μάρη, ήταν αυτός που δίδαξε όσο κανείς τον Σωτήρη Κυργιάκο παίζοντας πίσω του σαν λίμπερο αλλά και αυτός που έγινε αρμονικά αργότερα παίκτης-προπονητής και ηγετική φυσιογνωμία του ΑΟΑΝ! Σήμερα είναι ενεργό μέλος στην ομάδα Παλαιμάχων.

Τα υπόλοιπα το βράδυ, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News