Μικτές: Κρίνεται η πρόκριση με Χανιά στο Ατσαλένιο!

Ποδόσφαιρο
Μικτές: Κρίνεται η πρόκριση με Χανιά στο Ατσαλένιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει σήμερα στο Ατσαλένιο, στα παιχνίδια των Μικτών Ομάδων ανάμεσα σε Ηράκλειο και Χανιά. Το μεγάλο παιχνίδι είναι σε επίπεδο Κ16, με την Μικτή ΕΠΣΗ έχοντας κάνει το «4Χ4», να βρίσκεται πλέον αγκαλιά με την πρωτιά και την πρόκριση, θέλοντας νίκη ή ισοπαλία απέναντι στο συγκρότημα των Χανίων, με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται μόνο για την νίκη.

Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές Μικτές, που διαθέτουν παίκτες που αποτελούν το μέλλον του κρητικού ποδοσφαίρου και αυτό το έδειξαν και στο μεταξύ τους παιχνίδι για τον α’ γύρο στις Μουρνιές, ένα ματς που ήταν διαφήμιση και το Ηράκλειο είχε επικρατήσει στις καθυστερήσεις με 3-4.

Στις τάξεις της ομάδας του Βασίλη Μπαστάκη υπάρχει καλό κλίμα και αισιοδοξία ότι σήμερα θα επιτύχουν τον στόχο τους, έχοντας δείξει με την μέχρι τώρα πορεία τους, ότι μπορούν να προχωρήσουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο ενωσιακός προπονητής της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ επέλεξε τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Χαχλιουτάκης, Κουμάκης, Καλλέργης, Μαυρογιαννάκης, Κωνσταντακόπουλος (Κεραυνός), Σταματάκης, Βγόντζας, Μαυρογιάννης (Μαρτινέγκο), Φαϊτάκης, Παναγιωτάκης, Χότζα, Φθενάκης (Κανάρια), Ρόγκεστ (Θρίαμβος Αναλήψεως), Παπαδάκης (Φαιστός), Καλογιαννάκης Στ., Καλογιαννάκης Φιλ., Μπουτσάκης (Ερμής Ατσαλένιου), Τσαγκαράκης (Πόρος), Ορφανουδάκης, Τζιράκης (Δόξα).

Νωρίτερα με σέντρα στις 12:00 θα παίξουν οι Μικτές Κ14 Ηρακλείου-Χανίων, με τους γηπεδούχους να έχουν απειροελάχιστες πιθανότητες για να διεκδικήσουν την πρόκριση μέσω της δεύτερης θέσης όμως να δηλώνουν πεισμωμένοι και αποφασισμένοι να πάρουν μια νίκη ψυχολογίας και γοήτρου. Ο προπονητής του Ηρακλείου κ. Νίκος Μυλωνίδης έχει επιλέξει για την αποστολή τους: Βαρδουλάκη, Κετένογλου, Χριστουλάκη (Εργοτέλης), Ψιμόπουλο (Ηρόδοτος), Αδαμάκη, Μαγάκη, Κοσόγλου, Βρέντζο (ΠΟΑ), Κλωνάρη, Χατζηκυριάκο, Δημήτρουλα, Μπουλούκα (ΠΑΟ), Σωπάκη, Κάββαλο, Καλογεράκη, Δραγατάκο (Λίντο), Ρυακιωτάκη (Ευγένιος Γκέραρντ), Καδιανάκη (ΑΟΤ), Κουρουγκιαβούρη (Μινωική), Πετράκη (Αθλόπολις).

Τα Χανιά από την πλευρά τους με διπλό μένουν στην διεκδίκηση της πρωτιάς και θα τα παίξουν όλα για όλα στο φινάλε με το Ρέθυμνο. Στα άλλα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής σε επίπεδο Κρήτης θα παίξουν Λασίθι-Ρέθυμνο στο Μισεδάκειο της Ιεράπετρας. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Μικτές Κ14 (12:00)

*Ηράκλειο-Χανιά (γηπ. ΠΟΑ): Αγαλιώτης, Βλαχάκης Κατσιμάρη (Ρεθύμνου)

*Λασίθι-Ρέθυμνο (γηπ. Μισεδάκειο): Χανιωτάκης, Αξιώτης, Πετρίδης (Ηρακλείου)

Η βαθμολογία

1.Ρέθυμνο        10 (18-6)

2. Χανιά             9 (19-5)

3. Ηράκλειο       4 (16-5)

4. Λασίθι            0 (1-38)

Μικτές Κ16 (14:30)

*Ηράκλειο-Χανιά (γηπ. ΠΟΑ): Αγαλιώτης, Βλαχάκης Κατσιμάρη (Ρεθύμνου)

*Λασίθι-Ρέθυμνο (γηπ. Μισεδάκειο): Αξιώτης, Χανιωτάκης, Πετρίδης (Ηρακλείου)

Η βαθμολογία

1.Ηράκλειο        12 (19-6)

2.Χανιά               9 (11-4)

3.Ρέθυμνο          3 (9-11)

4.Λασίθι              0 (1-19)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News