Πέντε βραβεία διεκδικεί η ΠΑΕ ΟΦΗ στα Sports Marketing Awards 2023

Ποδόσφαιρο
Πέντε βραβεία διεκδικεί η ΠΑΕ ΟΦΗ στα Sports Marketing Awards 2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ανάδειξη των κορυφαίων στο αθλητικό Marketing και την Επικοινωνία, με την ΠΑΕ ΟΦΗ να δίνει δυναμικό παρών και να διεκδικεί βραβεία σε πέντε κατηγορίες.

Η τελετή για τα Sports Marketing Awards θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη (23/03) στις 19:30 το βράδυ, όπου θα ανακοινωθούν όλοι οι νικητές.

Η ομάδα του Ηρακλείου θα συμμετέχει στη λαμπερή βραδιά με πέντε υποψηφιότητες, μέσα από τις σημαντικές κοινωνικές δράσεις που έχει πραγματοποιήσει.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Best CSR Campaign / Activity διαγωνίζεται με την ενέργεια «Μου δίνεις το βιβλίο σου;» που έγινε από κοινού με την ομάδα «In Libro Vita, Δώστε στο βιβλίο ζωή» και μέσω της οποίας μαζεύτηκαν εκατοντάδες βιβλία που παραδόθηκαν σε σχολεία, φυλακές και σε συγκεκριμένα κοινωνικά ιδρύματα.

Επίσης η δράση με τίτλο: «Δώσε το σύνθημα και “ντύσε” το λεωφορείο του ΟΦΗ», την οποία στήριξαν και συμμετείχαν μαζικά οι φίλαθλοι της ομάδας μας μέσα από μια απόλυτα δημοκρατική διαδικασία, είναι υποψήφια προς βράβευση στην κατηγορία “Best Strategy for Branding”.

Για μια ακόμα χρονιά η ΠΑΕ ΟΦΗ θέλησε με απόλυτο σεβασμό προς τους ανθρώπους που έχουν γράψει χρυσές σελίδες ιστορίες να δημιουργήσει ένα αθλητικό ντοκιμαντέρ, το οποίο αφορά στην πρώτη μεγάλη ιστορική επιτυχία της ομάδας μας. Το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους «1968-Η λαοθάλασσα της Κρήτης», με θέμα την πρώτη άνοδο του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων στα Sports Marketing Awards, στην κατηγορία «Best Special Edition».

Τέταρτη συμμετοχή, στην κατηγορία «Best Fan Engagement Programme», αποτελεί η πρωτοποριακή ενέργεια «OFI Fan Experience, ταξίδεψε με τον ΟΦΗ…», με τυχερούς φιλάθλους-κατόχους εισιτηρίων διαρκείας να ακολουθούν την αποστολή της ομάδας με τσάρτερ σε εκτός έδρας αγώνα και να ζουν από κοντά όλη τη διαδικασία μαζί με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές.

Τέλος, μια από τις πιο σημαντικές δράσεις τη χρονιά που πέρασε ήταν «Το γήπεδο-έκπληξη του ΟΦΗ στους μαθητές Δημοτικού σχολείου». Μια ενέργεια, η οποία διαγωνίζεται στην κατηγορία «Kids / Youth / Grassroots», διαμορφώνοντας σε ποδοσφαιρικό γήπεδο την αυλή του 41ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου, με τα εγκαίνια να πραγματοποιούνται παρουσία όλης της ομάδας του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News