Ο ΟΦΗ θέλει τη… ρεβάνς σήμερα κόντρα στον Λεβαδειακό

Ποδόσφαιρο
Ο ΟΦΗ θέλει τη… ρεβάνς σήμερα κόντρα στον Λεβαδειακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το «Γεντί Κουλέ» αρχίζει σήμερα η… διαδρομή του ΟΦΗ στα play out και με αντίπαλο την ομάδα που αντιμετώπισε ξανά πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Η ομάδα του Ηρακλείου υποδέχεται στις 17:30 (Cosmote Sport 1) τον Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, με στόχο την… άτυπη ρεβάνς, λίγες μέρες μετά την ήττα στη Βοιωτία.

Βέβαια, η νίκη δεν είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους “ασπρόμαυρους”, που ταυτόχρονα θέλουν να επιστρέψουν και στις καλές εμφανίσεις.

Το κίνητρο υπάρχει λοιπόν, ενώ πέραν των άλλων, το συγκρότημα του Βάλντας Νταμπράουσκας θέλει να “κλειδώσει” γρήγορα και μαθηματικά την παραμονή.

Άλλωστε, ο Λιθουανός έχει οριοθετήσει τον στόχο, που είναι η 1η θέση σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα, ενώ έχει σταθεί ιδιαίτερα σε ζητήματα νοοτροπίας.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Νέιρα επιστρέφει στην δράση, ενώ εκτός είναι οι τραυματίες Τοράλ, Λουίζ Φελίπε, Γρίβας και Σηφάκης.

Εκτός πλάνων είναι και ο Γιαννούλης λόγω ίωσης, ενώ ο Νταμπράουσκας δε συμπεριέλαβε στα πλάνα του τους Τζου, Σωτηρίου, Αποστολάκη και Θεοδοσουλάκη.

Την 20μελη αποστολή απαρτίζουν οι Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Τοράρινσον, Βούρος, Πασαλίδης, Γιοχού, Διαμαντής, Περέα, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Νέιρα, Μπιφουμά, Τσιλιανίδης, Μποσκέρα, Ντίκο και Γκρόνινγκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News