Κουτεντάκης για ΑΟΤ: «Να συνεχίσει συσπειρωμένος και με μαχητικό πνεύμα»

Ποδόσφαιρο
Κουτεντάκης για ΑΟΤ: «Να συνεχίσει συσπειρωμένος και με μαχητικό πνεύμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μιχάλης Κουτεντάκης είναι ένα γνήσιο ποδοσφαιρικό παιδί του Τυμπακίου και σίγουρα η αποχώρησή του από την ομάδα ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για εκείνον. Ωστόσο, προχώρησε στην παραίτηση με γνώμονα το καλό του ΑΟΤ. Σε δήλωσή του λίγες ημέρες μετά τις εξελίξεις στην ομάδα ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε και ιδιαίτερα τους Νίκο Βασιλείου και Νίκο Κουρουθιανάκη:

«Κλείνοντας αυτός ο κύκλος της παρουσίας μου στον πάγκο του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου θέλω να κρατήσω όλες τις στιγμές που ζήσαμε, την περσινή πορεία πρωταθλητισμού στην Α1 ΕΠΣΗ, την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου στην Γ’ Εθνική και την φετινή παρουσία σε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σε κάθε του βήμα όλους αυτούς τους μήνες ο ΑΟΤ πορεύτηκε και, οφείλει στον κόσμο του και στην ιστορία του, να συνεχίσει να πορεύεται συσπειρωμένος και με μαχητικό πνεύμα. Ποτέ να μην τα παρατά, δίνοντας και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο.

Από την πλευρά μου οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και όλους ανεξαιρέτως τους παράγοντες με τους οποίους συνεργάστηκα και είχα τη στήριξή τους την φετινή σεζόν, παρότι τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα δεν ήταν τα επιθυμητά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στην τεχνική ηγεσία, που μαζί δουλέψαμε ώρες ατελείωτες για την ομάδα και ιδιαίτερα τον Νίκο Βασιλείου, που μαζί πορευτήκαμε στην Γ’ Εθνική. Επίσης ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Νίκο Κουρουθιανάκη, που αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΑΟΤ. Τέλος, είμαι σίγουρος ότι ο φίλαθλος κόσμος του Τυμπακίου, αυτή η μεγάλη δύναμη, θα είναι κοντά στην ομάδα τώρα που την χρειάζεται όσο ποτέ…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News