Μπιφουμά: «Είναι η ευκαιρία για μας να πάρουμε τη… ρεβάνς»

Ποδόσφαιρο
Μπιφουμά: «Είναι η ευκαιρία για μας να πάρουμε τη… ρεβάνς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξτρα κίνητρο δημιουργεί στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ η πρόσφατη ήττα από τον Λεβαδειακό, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τους Βοιωτούς, που είναι η δεύτερη με το συγκεκριμένο αντίπαλο μέσα σε λίγες μέρες.

Όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Τιεβί Μπιφουμά στόχος είναι η… άτυπη ρεβάνς, ενώ αναφέρθηκε και στα play out γενικότερα.

«Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι θετικό για μας, για να πάρουμε τη… ρεβάνς. Θυμάμαι ότι είχαμε νικήσει 2-1 στην έδρας μας και χάσαμε 2-0 εκεί. Ήταν δικό μας λάθος. Έπαιξαν επιθετικά και κλειστά. Με βάση την ποιότητα των δύο ομάδων, δεν πιστεύω ότι άξιζαν να νικήσουν. Νίκησαν όμως και έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε και να τους νικήσουμε. Να έχουμε θάρρος, ποιότητα και χαρακτήρα για να πάρουμε τη νίκη σ’ αυτό το παιχνίδι», υπογράμμισε αρχικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε: «Για μας αποτελεί σίγουρα έξτρα κίνητρο το γεγονός ότι παίζουμε ξανά με την ίδια ομάδα 6-7 μέρες μετά. Για μας αυτό αποτελεί κίνητρο».

Όσο για τους αγώνες ως το τέλος της σεζόν, επισήμανε ότι θα αγωνιστούν με σεβασμό για κάθε αντίπαλο: «Θα δούμε βήμα-βήμα, αγώνα με αγώνα, γιατί ηττηθήκαμε στο τελευταίο ματς αν και πήγαμε εκεί για τη νίκη. Δεν ξέρεις ποτέ στο ποδόσφαιρο. Κοιτάμε εβδομάδα με την εβδομάδα, βήμα-βήμα και πάμε με σεβασμό, αυτό είναι το πιο σημαντικό, να σεβόμαστε τον αντίπαλο τον αντίπαλο».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News