ΟΦΙ: Σημαντικός βαθμός 1-1 με Απόλλωνα Σμύρνης

Ποδόσφαιρο
ΟΦΙ: Σημαντικός βαθμός 1-1 με Απόλλωνα Σμύρνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦ Ιεράπετρας στάθηκε όρθιος απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και απέσπασε 1-1 στη Νέα Σμύρνη, στο τελευταίο ματς του προγράμματος της 14ης αγωνιστικής.

H «Ελαφρά ταξιαρχία» έχασε την ευκαιρία να μείνει κοντά στην κορυφή και υποχώρησε στην τέταρτη θέση με 28 βαθμούς , εννιά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κηφισιά. Ο ΟΦΙ, από την άλλη, πήρε δεύτερη σερί ισοπαλία και βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 26.

Ο ΟΦΙ ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, όταν στο 14' ο Μαραθωνίτης σούταρε άουτ, με τον Απόλλωνα να απαντά στις ευκαιρίες στο 28'. Ο Κυρίτσης, ωστόσο, έσωσε την εστία του σε δυνατό σουτ του Κουάδρα. Η Ελαφρά Ταξιαρχία στο ντεμπούτο του Αλέκου Βοσνιάδη ανέβασε ρυθμό από το μισάωρο, όμως είχε ζητήματα στη δημιουργία.

Οι φιλοξενούμενοι στο 60' έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το 0-1. Από κάθετη του Βουό ο Μηλιώτης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Κότσαρη και ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έσωσε εντυπωσιακά την εστία του. Τρία λεπτά μετά και ενώ οι τυπικά γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού του Περέιρα ήρθε το 1-0. Ο Μουστακόπουλος γύρισε στον Καρίμ, αυτός τροφοδότησε τον Μωραΐτη και ο τελευταίος με πλασέ βρήκε δίχτυα.

Παρά το γκολ που σημείωσε ο Απόλλων, ο Βοσνιάδης δεν διαφοροποίησε τον σχηματισμό και ήταν μοιραίο ότι ο ΟΦΙ θα «τιμωρούσε» τους Κυανόλευκους. Έτσι, στο 82' ο Κατάλντι μόνος του με σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Σημειώνεται ότι ο Απόλλων έμεινε για 4ο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη ως τυπικά γηπεδούχος. Είχαν προηγηθεί η ήττα από την Καλαμάτα και οι ισοπαλίες με Αιγάλεω, Athens Kallithea.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης, Λούι, Ντομίνγκες, Πατάπης, Κοροβέσης, Φατιόν, Μουστακόπουλος, Κουάδρα (57' Χαλίμι), Μωραΐτης, Καρίμ, Περέιρα (64' λ.τρ. Ερέρα).

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Ζήσης, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι, Μαραθωνίτης (55' Μηλιώτης, 92' λ.τρ. Καραμπέτσος), Μούλερ, Βουό, Καζάου (84' Ίτσιος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News