Γυναίκες Εργοτέλη-ΟΦΗ: Η άσχημη είδηση ήταν ο τραυματισμός της Κωνσταντοπούλου!

Ποδόσφαιρο
Γυναίκες Εργοτέλη-ΟΦΗ: Η άσχημη είδηση ήταν ο τραυματισμός της Κωνσταντοπούλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Xωρίς σκορ οπότε και χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Μαρτινέγκο, με τον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ να αναδεικνύονται ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο ηρακλειώτικο ντέρμπι της Α΄Εθνικής Γυναικών.

Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι με πολύ κόσμο και από τις δύο ομάδες στις κερκίδες και όχι μόνο του Μαρτινέγκο. Παιχνίδι για την 13η (και προτελευταία αγωνιστική για την κανονική διάρκεια της σεζόν)  στον 2ο όμιλο της Α' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, με τις δύο Ηρακλειώτικες ομάδες να έχουν εξασφαλίσει τα πλέι οφ (όπως και η ΡΕΑ παρά την ήττα).

Ωστόσο το πρόβλημα που προέκυψε από το ματς για τον Εργοτέλη και σίγουρα είναι ό, τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί είναι ο τραυματισμός της Κωνσταντοπούλου. Η διεθνής αθλήτρια που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού για την ομάδα του Ανδρέα Ξυδάκη αποχώρησε με τραυματισμό και υπάρχουν φόβοι πως και αυτή έχει υποστεί ρήξη χιαστών!

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο αλλά αν ισχύει θα η Κωνσταντινοπούλου θα είναι η δεύτερη αθλήτρια της γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη μέσα σε ένα 15θήμερο που τίθεται νοκ άουτ με τόσο σοβαρό τραυματισμό μετά από τη Μαριάννα Ραπάνη. Όσο για τη Ραπάνη να προσθέσουμε κλείνοντας πως θα υποβληθεί σε επέμβαση την ερχόμενη Πέμπτη από τον Λάκη Νικολάου που βέβαια δεν χρειάζεται συστάσεις...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News