Super League 2: Επισκοπή-ΑΕΚ Β΄ στο Ρέθυμνο σήμερα, κρητικό ντέρμπι στα Χανιά αύριο...

Ποδόσφαιρο
Super League 2: Επισκοπή-ΑΕΚ Β΄ στο Ρέθυμνο σήμερα, κρητικό ντέρμπι στα Χανιά αύριο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα κρητικό ντέρμπι κάνει επανεκκίνηση το πρωτάθλημα της Super League 2, με τα Χανιά να φιλοξενούν τον Ηρόδοτο αύριο στις 14:45 στα Περιβόλια. Πρόκειται για ένα ντέρμπι από τα παλιά, το οποίο τώρα είναι η αλήθεια βρίσκει «μουδιασμένες» τις δύο ομάδες...

Τα Χανιά στον απόηχο των εκλογών της διοργανώτριας αρχής για την προεδρία και την ήττα του μεγαλομετόχου τους Αντώνη Ροκάκη, θέλουν να μείνουν ανεπηρέαστα απέναντι στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, που αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό για την κατάσταση που θα παρουσιαστεί μετά από 1,5 μήνα απραξίας. Μάλιστα ο προπονητής κ. Φυντάνης αντιμετωπίζει θέμα υγείας και την ομάδα κοουτσάρει ο συνεργάτης του, Άλκης Πλουσής.

Από εκεί και πέρα, η Επισκοπή θα φιλοξενήσει σήμερα στο ΔΑΚ Γάλλου την ΑΕΚ Β’, αναζητώντας εναγωνίως ένα τρίποντο για να ξεκολλήσει βαθμολογικά, καθώς η ομάδα του Ρεθύμνου μετρά σε όλο το πρωτάθλημα μόλις δύο ισοπαλίες. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και πολύ πιο άνετος μοιάζει να είναι ο ΟΦ Ιεράπετρας, που έχει πάντως δύσκολη αποστολή την Δευτέρα, παίζοντας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο του Πανιωνίου, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News