Ο δήμος Φαιστού αγκαλιάζει το 2ο Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Ο δήμος Φαιστού αγκαλιάζει το 2ο Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα σε κλίμα απόλυτης σύμπνοιας και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο Φαιστού η πρώτη σύσκεψη με ορίζοντα την διοργάνωση του 2ου Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ στην περιοχή της Μεσαράς. 

Το παρών στη σύσκεψη έδωσαν ο δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιάννης Φασομυτάκης και Αντώνης Κωνσταντουλάκης όπως και άλλα υπηρεσιακά στελέχη του δήμου ενώ την ΕΠΣΗ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου, ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, ο αντιπρόεδρος κ. Βαγγέλης Πετούσης και το μέλος κ. Γιώργος Φανουράκης.

Από την πρώτη στιγμή ο δήμαρχος Φαιστού κ. Νικολιδάκης ευχαρίστησε την ΕΠΣΗ για την απόφασή της να πραγματοποιήσει μια τόσο σπουδαία διοργάνωση στον δήμο Φαιστού, στηρίζοντας έτσι την περιφέρεια και τις τοπικές κοινωνίες και τα σωματεία. «Ο δήμος Φαιστού είναι δίπλα σας και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί και ό,τι απαιτείται για την άψογη διοργάνωση του Final Four του Κυπέλλου σε θέματα υποδομών, εκδηλώσεων και φιλοξενίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολιδάκης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου ευχαρίστησε τον κ. Νικολιδάκη και τον δήμο Φαιστού για την αποδοχή και την συνεργασία, τονίζοντας ότι η διοργάνωση του 1ου Final Four πέρυσι στον δήμο Μαλεβιζίου και στον Κρουσώνα είχε μια τεράστια απήχηση και επιτυχία, συζητήθηκε σε όλη την Ελλάδα και ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά.

«Είναι μια διοργάνωση μεγάλης εμβέλειας και σπουδαιότητας και τα βλέμματα όλης της Ελλάδας σε λίγες ημέρες θα βρίσκονται στην Μεσαρά και στον δήμο Φαιστού. Το Final Four έχει τεράστια προβολή και δίνει αίγλη στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία και οφείλουμε όλοι να είμαστε αντάξιοι της διοργάνωσης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και είμαι βέβαιος ότι ο πήχης που είναι ήδη ψηλά, θα ανέβει ψηλότερα», τόνισε ο κ. Τζώρτζογλου.

Μάλιστα στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του κ. Κουτεντάκη ο οποίος είναι ο άμεσος συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην ΕΠΣΗ και τον δήμο Φαιστού, όπως βέβαια και στον αντιδήμαρχο κ. Φασομυτάκη, έναν άνθρωπο του αθλητισμού, που γνωρίζει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις.

Επίσης άπαντες στάθηκαν στην δεδομένη και έμπρακτη στήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Συριγωνάκη, που είναι πάντα δίπλα στις αθλητικές εκδηλώσεις.

Αναφορικά με το αγωνιστικό μέρος του Final Four οι αθλητικές εγκαταστάσεις των Μοιρών, του Τυμπακίου, των Βόρρων και του Ζαρού τίθενται στην διάθεση της διοργάνωσης, με τον κ. Τζώρτζογλου να στέκεται ιδιαίτερα στα θέματα ασφάλειας και τυχόν παρεμβάσεων που χρειάζονται για να μπορούν να φιλοξενήσουν τους ημιτελικούς και τον τελικό.

Επίσης θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στις παράλληλες εκδηλώσεις που θα γίνουν, με το 2o Final Four να εξελιχθεί σε μια πολύπλευρη γιορτή για την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, με τον δήμο Φαιστού από την πρώτη στιγμή να αγκαλιάζει την διοργάνωση…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News