Βέλιτς στο neakriti.gr: "Ο ΟΦΗ...για οκτάδα, ο Μπάκιτς που ξεχωρίζει και το μικρό προβάδισμα ΑΕΚ-ΠΑΟ για τον τίτλο..."

Ποδόσφαιρο
Βέλιτς στο neakriti.gr: "Ο ΟΦΗ...για οκτάδα, ο Μπάκιτς που ξεχωρίζει και το μικρό προβάδισμα ΑΕΚ-ΠΑΟ για τον τίτλο..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς, αυτός ο σημαντικός ποδοσφαιράνθρωπος μας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ρόστερ του ΟΦΗ, ξεχώρισε τον Μπάκιτς και αναφέρθηκε και στα Πλέι Οφ...

Αναλυτικά ο Βέλιτς μίλησε στo neakriti.gr για...

Τον ΟΦΗ και το υλικό που διαθέτει: "Ο ΟΦΗ έχει ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ και εγώ θα κάνω και μια σύγκριση: Ο ΟΦΗ για μένα έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές, μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ του από τον Βόλο. Έχει ποδοσφαιριστές για όλες τις δουλειές με διαφορετικά στοιχεία κάτι που το θεωρώ πολύ σημαντικό! Ήταν μια ομάδα με υλικό τουλάχιστον για οκτάδα, για να μην πω για εξάδα αλλά δεν τα κατάφερνε καλά στην έδρα της και το πλήρωσε αυτό!"

Για το πρόβλημα εντός έδρας: "Πράγματι υπήρχε θέμα στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ! Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν τον βολεύει το παιχνίδι σε κλειστούς χώρους! Για παράδειγμα ο Ντίκο που είναι καλός παίκτης θέλει χώρο! Πρέπει να έχεις μεγάλη ποιότητα για να ανοίγεις τις κλειστές άμυνες! Ο ΟΦΗ διαθέτει ποιότητα αλλά ίσως χρειαζόταν και κάτι παραπάνω, δυσκολεύομαι να το εξηγήσω! Το θέμα δεν είναι πως έχασε από ΑΕΚ-ΠΑΟ-Ολυμπιακό, δεν ήταν κάτι παράλογο! Οι άλλες απώλειες όμως έπρεπε να έχουν ελαχιστοποιηθεί στο Γεντί Κουλέ!"

Για τον παίκτη του ΟΦΗ που ξεχωρίζει: "Εγώ θα πω τον Μπάκιτς! Αν ήταν σε μικρότερη ηλικία θα ήταν παίκτης για μεγάλη ελληνική ομάδα! Εγώ αν ήμουν σε μεγάλη ελληνική ομάδα θα τον έπαιρνα! Έχει όλο το πακέτο απλά έχει...μεγαλώσει λίγο για το υψηλότερο επίπεδο! Δεν τον ήξερα! Δεν ήξερα πως έχει σχέση με τον Τζούγκα τον παλιό μου συμπαίκτη (σ.σ. Τζουγκάνοβιτς)! Ούτε ήξερα πως έχει περάσει από τη Μπράγκα, είναι μια δυνατή πορτογαλική ομάδα και δεν παίζεις εύκολα εκεί!"

Για το Λεβαδειακός-ΟΦΗ: "Την πίεση την έχει ο Λεβαδειακός! Ο ΟΦΗ είναι καλύτερη ομάδα και θα παίξει εκεί χωρίς άγχος. Τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο..."

                          "Προβάδισμα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, αλλά..."

Τέλος ο Γιάσμινκο Βέλιτς μας μίλησε και για τα Πλέι Οφ και τη μάχη του τιτλου. Χαρακτηριστικά όσα μας είπε: "ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν ένα μικρό προβάδισμα. Ωστόσο ο Ολυμπιακός είναι πλέον κοντά τους! Όσο για τον ΠΑΟΚ, είναι ομάδα ερωτηματικό γιατί είναι ικανός για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο! Ωστόσο είναι καλό, πολύ καλό που γίνεται στην Ελλάδα τόσο δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μετά από χρόνια!"

Για τον ίδιο και τους στόχους του μας είπε: "Σίγουρα θα ήθελα να μου δοθεί ξανά η ευκαιρία να δουλέψω στην Ελλαδα και τη μεγάλη κατηγορία! Θεωρώ πως έκανα δουλειά στην Επισκοπή και φάνηκε αλλά και στη Λιβαδειά όπου όμως ο Γενάρης δεν ήταν αυτός που θέλαμε! Βέβαια θα ήθελα στην επομενη μου ομάδα να είχα και καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις για να φτάσει στην επίτευξη των στόχων που θα θέσουμε!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News