default-image

Πρωταθλητής Ηρακλείου το ΓΕΛ Γαζίου στο ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο
Πρωταθλητής Ηρακλείου το ΓΕΛ Γαζίου στο ποδόσφαιρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα ποδοσφαίρου του ΓΕΛ Γαζίου κατέκτησε τον τίτλο στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του Νομού Ηρακλείου αφού στον τελικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Lido Soccer, επικράτησε 5-1 του 2ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου. Στην 2η φάση της διοργάνωσης η πρωταθλήτρια ομάδα του Ηρακλείου θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τρίτη, στο ίδιο γήπεδο, την πρωταθλήτρια ομάδα του Νομού Ρεθύμνου. Η νικήτρια αυτής της αναμέτρησης θα αγωνιστεί με τη νικήτρια ομάδα, που θα προκύψει από τη συνάντηση  των πρωταθλητριών: Νομού Χανίων – Λασιθίου προκειμένου  να αναδειχθεί η πρωταθλήτρια Κρήτης που θα συνεχίσει στην Πανελλήνια φάση.

Σε ότι αφορά στον σημερινό τελικό, αυτός πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάμεστο από μαθητές-τριες και όχι μόνο γήπεδο με την ομάδα του Γαζίου να επιβάλει το ρυθμό της και να ανοίγει το σκορ στο 21ο λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φανουράκη. Λίγα λεπτά αργότερα ο Πιστικός έκανε το 2-0 για την ομάδα του με τον Φαϊτάκη λίγο πριν την συμπλήρωση του 30λεπτου να πετυχαίνει το 3-0 για το Λύκειο του Γαζίου.

Με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου σημειώθηκε το 4-0 από τον Γανόπουλο ενώ ο Ζαχαριουδάκης διεύρυνε ακόμη περισσότερο το σκορ στο 55΄(5-0). Το 2ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου μείωσε δέκα λεπτά αργότερα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαγάκη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

2ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου: Μαγνησάλης, Λιδοργινάκης, Πυργιανάκης, Πετρόπουλος, Φραγκούλης (30′ Μπάλλας), Τακάκης, Καλλέργης, Καρπαθάκης (52′ Μηναδάκης), Μαγάκης, Βρεττάκης (44′ Τζαγκαράκης), Σπανάκης

ΓΕΛ Γαζίου: Κότσι, Γανόπουλος (52′ Ξημεράκης), Ζαχαριουδάκης, Μακράκης, Σαλούστρος (60′ Αλεξανδράκης), Βιδιαδάκης, Φαϊτάκης (44′ Καλαϊτζάκης), Φανουράκης, Ντάγια (52′ Φοβάκης), Πιστικός (55′ Παπαδάκης), Σημαντηράκης.

Αρνητικές εικόνες στις κερκίδες

Τον τελικό της αναμέτρησης αμαυρώνουν τα όσα διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα αφού δημιουργήθηκε ένταση στις κερκίδες μεταξύ των παρευρισκόμενων, με αποτέλεσμα να αδειάσουν οι κερκίδες και να γίνουν οι απονομές χωρίς την παρουσία κόσμου! Σκηνές για τις οποίες βέβαια δεν φέρουν ευθύνη τα σχολεία όμως δεν τιμούν τον αθλητισμό και κυρίως τον σχολικό αθλητισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News