Εδώ δεν μπορούμε να διοργανώσουμε ένα πρωτάθλημα, πως θα οργανώσουμε τη χώρα;

Ποδόσφαιρο
Εδώ δεν μπορούμε να διοργανώσουμε ένα πρωτάθλημα, πως θα οργανώσουμε τη χώρα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τούτη την ώρα (ακόμα) υπάρχει μόνο πένθος, τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των νεκρών και οι ευχές για τους τραυματίες ψυχικά και σωματικα. Αμέσως μετά όμως πρέπει να πέσει βαρύς ο πέλεκυς για όλους (που έχουν ευθυνη). Γιατί υπάρχουν και αυτοι (οι άνθρωποι του ΟΣΕ) που είχαν προειδοποιησει, στις 7/2, οπως διάβασα...

Δεν ειμαστε Δύση, ούτε θα γίνουμε ποτε! Είμαστε μια χώρα με οργάνωση και υποδομές που έχουν...μόνο συγκεκριμένες χώρες της Αφρικής, γιατί είναι και πολλές στη "μαύρη ήπειρο" που είναι καλύτερα οργανωμένες από τη δική μας. Αλλά η χώρα μας είναι η Ελλάδα, η χώρα που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού σε ολόκληρο τον κόσμο και στη σύγχρονη εποχή...τα έσβησε μέσα στα σύνορά της!

Είμαστε η Ελλάδα και τουλάχιστον πρέπει να αποδεικνύουμε πως οι λέξεις "ανθρωπιά" και "φιλότιμο" είναι δικές μας! Γιατί η ζωη και τα ταξίδια συνεχίζονται και το καμπανάκι ακούστηκε από την Κρήτη ως τον Έβρο...

Σκεφτόμουν χθες που λέτε ότι είμαστε μια χώρα που δεν μπορούμε να πετύχουμε...ούτε στα πιο απλά, ούτε στην οργάνωση του αθλητισμού πως να έχουμε προσδοκίες ό,τι θα τα καταφέρουμε και στα πιο "δύσκολα"! Εδώ δεν μπορούμε να διοργανώσουμε ένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, όπως αυτό της Super League 2 γιατί "μόνοι μας" κάναμε τις ομάδες πολλές με αποτέλεσμα να...μην φτάνει η πίτα για όλους (και ξέρετε ποιος το έκανε). Ε πως λοιπόν να φτιάξουμε τις υποδομές, πως να φτιάξουμε τις γραμμές των τρένων, το σύστημα παρακολούθησης και κάθε τομέα ευθύνης; Εδώ δεν προβλέπουμε να ορίσουμε σταθμάρχη τον κάποιον πολύπειρο και καλά εκπαιδευμένο! 

Σκεφτόμουν επίσης χθες πόσοι γονείς περίμεναν τη στιγμή της αποφοίτησής του παιδιού τους και δεν θα τη ζήσουν ποτέ.

Γονείς που δεν θα μπορούν να νιώσουν και να γράψουν κάτι ανάλογο με τον πατέρα του Νταν Μπερν για το παιδί τους...

"Η ανθεκτικότητα σου, η επιμονή σου, πρέπει να αποτελέσουν έμπνευση για κάθε νέο παιδί στα βορειοανατολικά (σ.σ. της Αγγλίας). Δεν είσαι ο Peter Beardsley, αλλά απέδειξες ότι η καθαρή αποφασιστικότητα και η σκληρή δουλειά μπορούν να σε πάνε μακριά. Καθώς οι φίλοι μας τραγουδούν, πως δεν θα νικήσετε ποτέ τον Dan Burn!

Ζεις το όνειρο τόσων πολλών και καταλαβαίνεις αυτή την ευθύνη.

Κάθισες στους ώμους μου πριν από 23 χρόνια, ήσουν ενθουσιασμένος και ένιωθες ευφορία περπατώντας προς το Wembley Way. Αυτή τη φορά είναι η σειρά μου. Στις κερκίδες, θα φοράω το πουκάμισό σου από τον προημιτελικό, αυτό που φύλαξες ειδικά για μένα.

Αυτό θα είναι το παλικάρι μου, ο Dan μου, στην παγκόσμια σκηνή, δείχνοντας ποιος είναι: ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και ένας ακόμα καλύτερος άνθρωπος!

Μακάρι να μπορούσα να συγκρατήσω αυτό το συναίσθημα που έχω γιατί θα έβγαζα εκατομμύρια αν το πουλούσα. Είμαι τόσο υπερήφανος για σένα γιε μου.

Με αγάπη, ο μπαμπάς σου..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News