Σκηνές ροκ: Έπεσαν μπουνιές στο Δ.Σ. της Superleague 2!

Ποδόσφαιρο
Σκηνές ροκ: Έπεσαν μπουνιές στο Δ.Σ. της Superleague 2!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τριτοκοσμικές καταστάσεις που ντροπιάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο

Απίστευτες σκηνές στο διοικητικό συμβούλιο της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, που μετά από έξι και πλέον ώρες, από τις 12 το το μεσημέρι που ξεκίνησε, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, οι ισχυροί άνδρες της Κηφισιάς και του Διαγόρα Ρόδου, οι κ.κ. Χρήστος Πρίτσας (πρόεδρος Κηφισιάς) και Χρήστος Παπαδημητρίου (αντιπρόεδρος Διαγόρα) αρχικά λογομάχησαν από μία παρεξήγηση που δημιουργήθηκε, οι τόνοι στη συνέχεια ανέβηκαν ακόμη περισσότερο και στο τέλος έφτασαν να έρθουν στα χέρια και να ανταλλάσσουν γροθιές όπως επιβεβαιώνουν παρευρισκόμενοι, πριν προλάβουν να τους χωρίσουν οι ψυχραιμότεροι!

Σκηνές που αν μη τι άλλο ντροπιάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμη περισσότερο μάλιστα τη μέρα που η χώρα βρίσκεται σε εθνικό πένθος λόγω της τραγωδίας των Τεμπών. Το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στους δύο άνδρες, όπως είναι φυσικό, οδήγησε και σε ολιγόλεπτη διακοπή του Δ.Σ., πριν τα μέλη του συνεταιρισμού επιστρέψουν στην αίθουσα για να συνεχίσουν.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι πρόκειται για δύο παράγοντες που βρίσκονται σε κοινό "μπλοκ", εκείνο της ΑΕΚ...

Πρόκειται εξάλλου για ένα Δ.Σ. που δεν έλειψαν οι εντάσεις, με ορισμένους παράγοντες να βρίσκονται εναντίον του προέδρου της Λίγκας, Λεωνίδα Λεουτσάκου για το θέμα των χειρισμών που έχουν γίνει και τα χρήματα που -δεν- δίνει η Πολιτεία από τη φορολογία του στοιχήματος, πλην όμως η πλειοψηφία τάσσεται στο πλευρό του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News