Ολυμπιακός-ΑΕΚ και βγαίνει απόψε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος...

Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός-ΑΕΚ και βγαίνει απόψε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημιτελικοί Κυπέλλου, πράξη 2η απόψε για Ολυμπιακό και ΑΕΚ...

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκακης" (σήμερα, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD) καθώς θα πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος του 3-0 της Νέας Φιλαδέλφειας...

Ο Μίτσελ στις δηλώσεις που έκανε στην COSMOTE TV και οι οποίες θα παίξουν στο pre game του αγώνα τόνισε πως δεν πιστεύει στα θαύματα αλλά στις ανατροπές.

Μάλιστα σημειώσε πως έχει μια εμμονή με τον αγώνα κόντρα στους "κιτρινόμαυρους" και θεωρεί πως αν η ομάδα του σκοράρει πρώτη και παίξει όπως κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά είναι περισσότερο αποτελεσματική θα μπορέσει να φτάσει στην ανατροπή.

*O Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί, ενώ εκτός έμεινε και ο Γιαν Εμβιλά, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο αριστερό του πόδι μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός έμεινε και ο τιμωρημένος Παπασταθόπουλος, λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι των «αιωνίων», καθώς επίσης οι Παπέ Σισέ, Γκάρι Ροντρίγκες και Παναγιώτης Ρέτσος.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Χρυσόπουλος, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

* Στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα πήρε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, μεταξύ άλλων τον Θεοδόση Μαχαίρα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά. Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Μοχαμάντι και Πάολο Φερνάντες. "Θεωρώ ότι η ομάδα άφησε μία καλή εικόνα. Όμως, δεν μένω σε αυτό. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι ότι έχουμε ακόμη ενενήντα λεπτά μπροστά μας και πρέπει να έχουμε ξανά μια καλή εικόνα", σχολίασε ο Αργεντινός τεχνικός...

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης, Μαχαίρας.

* Η νεόδμητη "Αγιά Σοφιά-OPAP Arena" είναι υποψήφια για το καλύτερο γήπεδο της χρονιάς μέσα στο 2022. Στην υποψηφιότητα είναι γήπεδα που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους μέσα στο 2022.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News