Γκρόνινγκ: «Να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί και να νικήσουμε»

Ποδόσφαιρο
Γκρόνινγκ: «Να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί και να νικήσουμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πεποίθηση ότι ο ΟΦΗ θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στην έδρα του Ιωνικού, διεκδικώντας τη νίκη εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ.

Ο Δανός επιθετικός των Κρητικών υπογράμμισε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν το 100%.

«Στο τελευταίο εκτός έδρας ματς πετύχαμε τέσσερα γκολ, αλλά την Κυριακή θα είναι δύσκολο παιχνίδι, επειδή συνήθως αυτοί οι αγώνες έχουν παραπάνω δυσκολία, συγκριτικά με τους εντός έδρας. Έχουμε ανταγωνιστική ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε καλά και να νικήσουμε», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος επιθετικός και πρόσθεσε: «Η βαθμολογία δε λέει πάντα την αλήθεια, γιατί ο αντίπαλος μας ναι μεν είναι στις τελευταίες θέσεις, αλλά το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, τόσο αυτές της κορυφής, όσο και αυτές που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία. Έχουμε κι εμείς καλή ομάδα, είμαστε ανταγωνιστικοί και πρέπει να νικήσουμε».

Όσο για την δική του παρουσία επισήμανε: «Εγώ αισθάνομαι έτοιμος, αλλά εννοείται ότι προπονητής αποφασίζει. Καθημερινά δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και δουλεύω σκληρά. Είχα κάποιες ευκαιρίες στα προηγούμενα ματς, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να αποδώσω ακόμα καλύτερα. Περιμένω ξανά την ευκαιρία μου και θα κάνω το καλύτερο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News