Μια όμορφη οικογένεια οι προπονητές του Ηρακλείου

Ποδόσφαιρο
Μια όμορφη οικογένεια οι προπονητές του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την κοπή της πίτας πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου (Σ.Π.Π.Η.) σε μια εκδήλωση που επιβεβαίωσε ότι οι προπονητές είναι μια ενωμένη οικογένεια δίνοντας μάλιστα δυναμικό παρών! Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά τους προπονητές μέλη του για την παρουσία τους στην εκδήλωση της κοπής της πίτας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στις εγκαταστάσεις του LIDO SOCCER και εύχεται σε όλους υγεία και πολλές επιτυχίες!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Συριγωνάκη Νίκο και τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ Ηρακλείου κ. Τζώρτζογλου Νίκο για την τιμή που μας έκαναν να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Επίσης ευχαριστούμε για τον χαιρετισμό τους τον Υφυπουργό αθλητισμού κ Αυγενάκη Λευτέρη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρο και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Βαρδαβά που για λόγους ανωτέρας βίας δε μπόρεσαν να παραστούν στην εκδήλωση.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας: Κοσμήματα Παπαδάκης Μάνος, Αθλητικά Είδη Κοντάκης Γιάννης, τα καταστήματα COSMOS SPORT, το κατάστημα ΒΕΡΤΟΥΔΟΣ ΣΠΟΡΤ, την εταιρία SPORT BOOK για την προσφορά τους για τα δώρα της εκδήλωσης καθώς επίσης και τον κ. Παπαδόπουλο Μάνο για την άψογη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του LIDO SOCCER”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι: Γιάννης Ταουσιάνης, Παύλος Δερμιτζάκης, Μανόλης Παπαματθαιάκης, Μιχάλης Κουτεντάκης, Νίκος Σουτζής, Νίκος Τσερεβελάκης, Λεωνίδας Τιτομιχελάκης για τις επιτυχίες τους την περίοδο 2021-2022, όπως επίσης έγινε ειδική βράβευση στον Μιχάλη Καλυκάκη για την πολυετή του προσφορά στο ποδόσφαιρο και το Σύνδεσμο Προπονητών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News