Για νίκες ψυχολογίας οι Μικτές ΕΠΣΗ με Λασίθι

Ποδόσφαιρο
Για νίκες ψυχολογίας οι Μικτές ΕΠΣΗ με Λασίθι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 3η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων διεξάγεται σήμερα, με τις Μικτές Ομάδες Κ14 και Κ16 του Ηρακλείου να αγωνίζονται εντός έδρας φιλοξενώντας τα αντίστοιχα συγκροτήματα του Λασιθίου.

Οι Μικτές της ΕΠΣΗ θέλουν για πρώτη φορά να φύγουν και οι δύο νικήτριες την ίδια αγωνιστική ημέρα από το γήπεδο, καθώς μέχρι στιγμής ενώ η Κ16 έχει καταφέρει το απόλυτο νικών στα δύο πρώτα παιχνίδια με Ρέθυμνο (εντός) και Χανιά (εκτός), η Μικτή Κ14 αντίθετα μετρά ισάριθμες ήττες.

Γι’ αυτό και σήμερα οι ηρακλειώτικες ομάδες θέλουν το απόλυτο νικών για να πάρουν ψυχολογία για την συνέχεια, με την Μικτή Κ16 μετά το ψυχωμένο «διπλό» με ανατροπή στα Χανιά, να έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρωτιά και την πρόκριση στους «16», ενώ η Μικτή Κ14 πηγαίνει για το πρώτο της τρίποντο, προκειμένου να διατηρήσει όσες ελπίδες έχουν απομείνει για να διεκδικήσει και εκείνη την παρουσία της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Σίγουρα το δικό τους ενδιαφέρον έχουν σήμερα τόσο σε επίπεδο Κ16, όσο και σε επίπεδο Κ14 τα παιχνίδια ανάμεσα στις Μικτές Ρεθύμνου και Χανίων που θα διεξαχθούν στην Σοχώρα. Διαιτητές στα ματς Ηράκλειο-Λασίθι ορίστηκαν οι Αγαλιώτης, Κελεσίδης, Κατσιμάρη (Ρεθύμνου) ενώ τα ματς Ρέθυμνο-Χανιά θα τα διευθύνουν οι Αξιώτης, Σταυράκης, Μπιτζιλή (Ηρακλείου).

Οι 20άδες της ΕΠΣΗ

Οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ προπονήθηκαν κανονικά Δευτέρα και Τρίτη και οι ενωσιακοί προπονητές κ.κ. Μυλωνίδης και Μπαστάκης επέλεξαν τις παρακάτω 20άδες για τα συγκροτήματα του Ηρακλείου:

Μικτή Κ14 ΕΠΣΗ: Βαρδουλάκης, Κετένογλου, Κίτσος, Χριστουλάκης (Εργοτέλης), Ψιμόπουλος (Ηρόδοτος), Αδαμάκης, Μαγάκης, Κοσόγλου, Βρέντζος, Μανωλαράκης (ΠΟΑ), Κλωνάρης, Χατζηκυριάκος, Δημήτρουλας (ΠΑΟ), Σωπάκης, Κάββαλος, Καλογεράκης, Τρυφίδης (Λίντο), Ρυακιωτάκης (Ευγένιος Γκέραρντ), Καδιανάκης (ΑΟΤ), Πετράκης (Αθλόπολις).

Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ: Χαχλιουτάκης, Κουμάκης, Καλλέργης, Μαυρογιαννάκης (Κεραυνός), Σταματάκης, Βγόντζας, Μαυρογιάννης, Κουντούρης (Μαρτινέγκο), Φαϊτάκης, Παναγιωτάκης, Χότζα, Φθενάκης (Κανάρια), Ρόγκεστ (Θρίαμβος Αναλήψεως), Παπαδάκης (Φαιστός), Καλογιαννάκης Στ., Καλογιαννάκης Φιλ., Μενεγάτος, Μπουτσάκης (Ερμής Ατσαλένιου), Τσαγκαράκης (Πόρος), Ορφανουδάκης (Δόξα)

To σημερινό πρόγραμμα:

Μικτές Κ14 (12:00)

Ηράκλειο-Λασίθι

Ρέθυμνο-Χανιά

Η βαθμολογία

1.Ρέθυμνο  6

2.Χανιά       6

3.Ηράκλειο 0

4.Λασίθι      0

Μικτές Κ16 (14:30)

Ηράκλειο-Λασίθι

Ρέθυμνο-Χανιά

Η βαθμολογία

1.Ηράκλειο 6

2.Ρέθυμνο  3

3.Χανιά       3

4.Λασίθι      0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News