Φιλική νίκη για Ηρόδοτο με 1-0 επί των Χανίων

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη για Ηρόδοτο με 1-0 επί των Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηρόδοτος και Χανιά επέστρεψαν σήμερα μετά από καιρό σε αγωνιστική δράση, έστω και σε φιλικό επίπεδο, με την μεταξύ τους αναμέτρηση στην Νέα Αλικαρνασσό να ολοκληρώνεται με 1-0 για τους γηπεδούχους. Το μοναδικό γκολ του φιλικού σημείωσε στο 34ο λεπτό ο Μάρκοβιτς μετά από ασίστ του Φερναντέζ.

Θετικά δείγματα γραφής έδειξε ο Ηρόδοτος, που ουσιαστικά είναι μια καινούργια ομάδα μετά τον Ιανουάριο, με το ρόστερ να έχει αλλάξει στο μεγαλύτερο ποσοστό.

Οι προπονητές των Χανίων, Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Μαναρώλης, χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεσή τους, κάνοντας δοκιμές σε παίκτες και σχήματα.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Γκόλοβιτς, Φράτοβιτς, Ντουμπιά, Πιτσόλης, Κριεζίου, Φερναντέζ, Μασάδο, Χαϊκάλης, Ντότης, Λεβιτσάνιν, Μάρκοβιτς. Έπαιξαν και οι: Πλιάτσικας, Χίντρι, Θεοδωράκης, Χαλκιαδάκης Νικ., Θεολόγης

ΧΑΝΙΑ: Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Σέχου, Ιμεραλιλάι, Σερβιλάκης, Ναζίμ, Λεμονής, Τσέλιος, Μανουσάκης, Ζέκχοφ, Ιατρούδης. Έπαιξαν και οι: Καλογεράκης, Ρότσα, Κατσούρι, Καμαρά, Μάναλης, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης και Κουκουράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News