SL2: Έχασαν τους αγώνες στα χαρτιά Ηρόδοτος και Επισκοπή

Ποδόσφαιρο
SL2: Έχασαν τους αγώνες στα χαρτιά Ηρόδοτος και Επισκοπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρότι το πρωτάθλημα της Super League 2 βρίσκεται στον πάγο, σήμερα βγήκαν από τον αθλητικό δικαστή δύο καταδικαστικές αποφάσεις για αγώνες κρητικών ομάδων.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο αποφάσισε τον μηδενισμό της Επισκοπής και του Ηροδότου, αναφορικά με τα μη διεξαχθέντα παιχνίδια του Β΄ ομίλου της Super League 2 με την Καλλιθέα και την ΑΕΚ Β΄, αντίστοιχα.

Στην πρώτη περίπτωση, η Επισκοπή δεν παρουσίασε θεωρημένα τα δελτία των ποδοσφαιριστών, ενώ, στη δεύτερη, ο Ηρόδοτος παρατάχθηκε με μόλις έξι ποδοσφαιριστές, επικαλούμενος γαστρεντερίτιδα.

Οι εν λόγω αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής κατακυρώνονται με σκορ 3-0 στην Καλλιθέα και την ΑΕΚ Β΄, ενώ στις δύο κρητικές ΠΑΕ επιβλήθηκε και πρόστιμο 8.125 ευρώ.

Οι αποφάσεις:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΕΧΕΤΑΙ την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Athens Kallithea FC. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη προσέλευσης στο γήπεδο του αγώνα έγκαιρα πριν την καθορισμένη έναρξή του. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ και την ΤΙΜΩΡΕΙ με απώλεια του αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA FC με τέρματα 0-3.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη έγκαιρης δήλωσης αδυναμίας συμμετοχής της στον επίδικο αγώνα με συνέπεια να μετακινηθούν ασκόπως η αντίπαλη ομάδα και οι διαιτητές του αγώνα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε αυτή χρηματική ποινή 250€, κατά συγχώνευση ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ συνολική χρηματική ποινή 8.125€.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη προσέλευσης στο γήπεδο του αγώνα έγκαιρα πριν την καθορισμένη έναρξή του. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ και την ΤΙΜΩΡΕΙ με απώλεια του αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΑΕΚ Β με τέρματα 0-3.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη έγκαιρης δήλωσης αδυναμίας συμμετοχής της στον επίδικο αγώνα με συνέπεια να μετακινηθούν ασκόπως η αντίπαλη ομάδα και οι διαιτητές του αγώνα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε αυτή χρηματική ποινή 250€, κατά συγχώνευση ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ συνολική χρηματική ποινή 8.125€».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News