Κοπή πίτας ΕΠΣΗ: Μια βραδιά-γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με πολλές τιμές

Ποδόσφαιρο
Κοπή πίτας ΕΠΣΗ: Μια βραδιά-γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με πολλές τιμές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια υπέροχη εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΠΣ Ηρακλείου, έγινε η κοπή της πίτας, με εκπροσώπους των σωματείων και ποδοσφαιρικούς (και όχι μόνο) φορείς να δίνουν το παρών.

Μια γιορτή που είχε λείψει τα προηγούμενα χρόνια στους ανθρώπους του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Στην ταβέρνα «Πετούσης» στην Αμμουδάρα μαζεύτηκαν ξανά όλοι μαζί, ενώ παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος.

Ξεχωριστές ήταν και οι τιμές που έγιναν από την ΕΠΣΗ, σε ανθρώπους που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα ο καθένας με το ρόλο του.

Αναλυτικά τιμήθηκαν οι εξής: Ο αείμνηστος παράγοντας και μέγας χορηγός των Μικτών ομάδων, Αντώνης Παπαδάκης, ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων και πρώην τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νικός Συριγωνάκης, ο δημοσιογράφος της ΚΡΗΤΗ TV Στέλιος Μαλτεζάκης, ο επιχειρηματίας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαήλ Τζιράκης, ο επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Ιωάννης Πολεμαρχάκης, ο Αντιδήμαρχος Φαιστού Ιωάννης Φασομυτάκης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νικόλαος Λεμονής (Νικολάντος), ο παράγοντας του ποδοσφαίρου Νίκος Παπαδάκης, ο παράγοντας ποδοσφαίρου Ηλίας Νατσάκος, ο παράγοντας ποδοσφαίρου Γεώργιος Τσίγκος, ο επιχειρηματίας και παράγοντας Εμμανουήλ Σεβαστάκης, ο διαιτητής Ιωάννης Μαυραντωνάκης και έξι ποδοσφαιρίστριες ομάδων του Ηρακλείου που έχουν παρουσία στις Εθνικές ομάδες: Κωνιωτάκη Παρασκευή (ΟΦΗ), Κουκουλάκη Αγγελική (ΟΦΗ), Φανουράκη Μαρία (Εργοτέλης), Ραπάνη Μαριάννα (Εργοτέλης), Σαριδάκη Μαρία (Εργοτέλης) και Φραγγοπούλου Βασιλική (Εργοτέλης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News