Τον… πλήγωσε το VAR: Ισοπαλία 0-0 του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ, με ακυρωθέν γκολ στο 96!

Ποδόσφαιρο
Τον… πλήγωσε το VAR: Ισοπαλία 0-0 του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ, με ακυρωθέν γκολ στο 96!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να επανέλθει στις επιτυχίες, καθώς «κόλλησε» στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής.

Η φάση που «στιγμάτισε» το παιχνίδι έγινε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (96’), όταν ο Λουίζ Φελίπε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από έλεγχο στο VAR.  

Οι "ασπρόμαυροι" έδειξαν δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν πολύ καλό ρυθμό, συνδυαστικό παιχνίδι και αξιόλογες στιγμές μπροστά στην αντίπαλη εστία. Στο δεύτερο 45λεπτο, πάλι είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως αντιμετώπισαν δυσκολία στο να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Το "φιλμ" του αγώνα

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι. Περισσότερος κόσμος στο "Γεντί Κουλέ", συγκριτικά με προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια. Δυνατός "παλμός" στις εξέδρες.

Πολύ πιεστικά από τα πρώτα λεπτά ο ΟΦΗ, έχει κλείσει στα καρέ του τον αντίπαλο.  Στο 3' ο Τοράλ πήγε να εκτελέσει από τη μικρή περιοχή, όμως έχασε την ισορροπία του λίγο πριν σουτάρει. 

5' Μακρινό σουτ του Μπάκιτς, η μπάλα θα περάσει άουτ. Η πρώτη τελική στο ματς.

12' Ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Σέντρα του Νίνη από αριστερά, ο Ριένστρα σε δύο χρόνους δεν έκανε καλή επαφή με τη μπάλα από τη μικρή περιοχή. η δεύτερη προσπάθεια κατέληξε στα χέρια του Μανδά. 

18' Ωραία συνεργασία του Τοράλ με τον Λάρσον, ο Σουηδός μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει με δύναμη, όμως η μπάλα φεύγει παράλληλα με την εστία. 

21' "Κομπίνα" των παικτών του ΟΦΗ σε εκτέλεση φάουλ. Λάρσον, Τοράρινσον και Μεγιάδο το τελικό σουτ, μπλοκάρει στη δεξιά γωνία ο Τσιντώντας. 

30' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Ντίκο μέσα από την περιοχή, δε θα "πιάσει" καλά το σουτ και η μπάλα φεύγει άουτ. 

37' Λίγο έλλειψε να βγάλει κλασσική ευκαιρία ο ΠΑΣ από το λάθος του Πασαλίδη, διόρθωσε ο ίδιος, σταματώντας το γύρισμα του Μπάλαν στη μικρή περιοχή. 

44' Κίτρινη κάρτα στον Παντελάκη. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 0-0 το αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ είχε "ορμή" στο παιχνίδι του από το ξεκίνημα, κατοχή της μπάλας και καλή κυκλοφορία. Μετά το 25' λίγο βιασύνη στην τελική πάσα, "χάλασε" κάποιες καλές επιθετικές προϋποθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να απειλήσουν μόνο με αντεπιθέσεις. 

46' Σέντρα στο δεύτερο 45λεπτο. 

51' Διαγώνιο σουτ του Παμλίδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα αρκετά μακριά από το δεξί κάθετο δοκάρι. 

57' Φάση διαρκείας στην περιοχή του ΠΑΣ, ο Μπάκιτς θα κάνει το τελικό σουτ, όμως η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

62' Πρώτη αλλαγή από τον Νταμπράουσκας, με τον Μοσκέρα στη θέση του Μπάκιτς.

63' Κόρνερ του Τοράρινσον από αριστερά, κεφαλιά του Μεγιάδο άουτ. 

65' Σέντρα του Λάρσον από δεξιά, πιάνει την κεφαλιά ο Ντίκο, όμως είναι αρκετά άστοχος. 

69' Κίτρινη κάρτα στον Πασαλίδη. 

69' Αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Ο Τζίμας στη θέση του Παμλίδη. 

72' Δύο αλλαγές για τον ΟΦΗ. Ο Τσιλιανίδης στη θέση του Ντίκο και ο Περέα αντί του Ντιουσέ. 

79' Διπλή εκτέλεση για τους Κρητικούς. Σέντρα του Μοσκέρα, πρώτη κεφαλιά από τον Περέα, δεύτερη προσπάθεια από τον Λάρσον, μπλόκαρε με τάκλιν το σουτ του Σουηδού ο Πήλιος. 

82' Ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Νίνης δίνει για τον Μπάλαν μέσα στην περιοχή, κάνει αυτός το σουτ από το ύψος του πέναλτι και ο Μανδάς αποκρούει σε κόρνερ.

83' Δύο αλλαγές για τον ΟΦΗ. Ο Μπαλογιάννης αντί του Τοράρινσον και ο Λουίζ Φελίπε αντί του Πασαλίδη. 

84' Αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Ο Σταματελόπουλος στη θέση του Μορέιρα.

87' Σουτ από τον Λουίζ Φελίπε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα αρκετά ψηλά άουτ. 

89' Ο Μπάλαν σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά είναι πολύ άστοχος. 

Έχουμε στο 6λεπτο των καθυστερήσεων.

94' ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ: Δεύτερη κίτρινη στον Παντελάκη, αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα ο αμυντικός των φιλοξενούμενων.

96' Γκολ ο Φελίπε αλλά εξετάζεται το VAR και το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ! Κρίμα για τον ΟΦΗ...

ΤΕΛΟΣ, ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0, με ένταση μετά το φινάλε καθώς υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του πάγκου του ΟΦΗ. Έγινε φάουλ πάνω στον Μπαλογιάννη στην τελευταία αντεπίθεσηαλλά ο κ. Ευαγγέλου σφύριξε αμέσως τη λήξη. Αποδοκιμασίες κατά την αποχώρηση των διαιτητών αλλά και θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο στους παίκτες του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News