Ταξίδι με πολιτικές αλλά και αθλητικές προεκτάσεις πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Αντώνης Βλαχάκης, συνοδεύοντας τον Συντονιστή Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιο βουλευτή Κωνσταντίνο Κεφαλογιάννη στις Βρυξέλλες.
Η διήμερη επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο και οι επαφές με γνώριμα πρόσωπα αποτέλεσαν για τον κ. Βλαχάκη μια εμπειρία ζωής!
Εκεί, παράλληλα με τις συσκέψεις που συμμετείχε ο κ. Κεφαλογιάννης σχετικά με τον τομέα του, συναντήθηκαν με τον Ευρωβουλευτή και εμβληματικό αρχηγό της Εθνικής 2004, Θοδωρή Ζαγοράκη.
Ο «κάπτεν» τους υποδέχτηκε με θέρμη, με την αγάπη που τρέφει ο «Ζαγόρ» στο Ηράκλειο να είναι δεδομένη και να εκφράζεται μέσα από αυτή τη συνάντηση. Μάλιστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κρήτη αλλά και τον αδελφικό του φίλο, Νίκο Τζώρτζογλου.
Ο κ. Βλαχάκης προσκάλεσε τον Θοδωρή Ζαγοράκη στο Ηράκλειο και δεν αποκλείεται με την πρώτη ευκαιρία να τα πουν ξανά, αυτή τη φορά στο νησί μας!
Σχόλια