ΟΦ Ιεράπετρας: «Φάσκει, αντιφάσκει και κοροϊδεύει τις ομάδες ο Αυγενάκης»

Ποδόσφαιρο
ΟΦ Ιεράπετρας: «Φάσκει, αντιφάσκει και κοροϊδεύει τις ομάδες ο Αυγενάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μια κρητική ΠΑΕ της Super League 2, ο ΟΦ Ιεράπετρας, δεν μάσησε τα λόγια του και εξαπέλυσε επίθεση κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με το ποσό από το στοίχημα, το οποίο χαρακτήρισε «αστείο» και την κατάσταση που οδήγησε σε αναστολή του πρωταθλήματος, με ολέθριες επιπτώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση του ΟΦ Ιεράπετρας

«Ο υπουργός αθλητισμού κ. Αυγενάκης φάσκει και αντιφάσκει κοροϊδεύοντας τις ομάδες της SL2 και αν συνεχίσει έτσι θα τινάξει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο στον αέρα. Το  καλοκαίρι ακούγαμε ότι η κάθε ομάδα της SL2 θα πάρει από το στοίχημα 370.000, πριν ένα μήνα ακούσαμε για  270.000, πριν δύο εβδομάδες 170.000 και χθες ο  κ. Αυγενάκης  ανακοίνωσε το αστείο ποσό των 70.000  ευρώ.

Μοιραία σήμερα Πέμπτη 2/2/2023 στην συνεδρίαση της SL2, στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος του ΟΦΙ κ. Χηνόπουλος, απεφασίσθη η επ’  αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος της SL2. Αν δεν ξαναρχίσει ποτέ (δεν το πιστεύουμε) οι επιπτώσεις στο  ελληνικό ποδόσφαιρο από την FIFA θα είναι ολέθριες.

Εν πάσει περιπτώσει η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της SL2 δεν είναι βιώσιμες με το αστείο ποσό που ανακοίνωσε ο κ. Αυγενάκης αφού όλες είχαν προϋπολογίσει πολύ περισσότερα χρήματα. Ας περιμένουμε τις εξελίξεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News