Πέρασε στην ιστορία η χθεσινή μέρα μνήμης για τον Άλκη...

Ποδόσφαιρο
Πέρασε στην ιστορία η χθεσινή μέρα μνήμης για τον Άλκη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα χρόνο μετά η μνήμη του Άλκη Καμπανού είναι ζωντανή. Χιλιάδες κόσμου, φίλαθλοι, αθλητές και μαθητές ανάμεσά τους, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση που έγινε στην Χαριλάου για τον Άλκη που πριν έναν χρόνο έπεσε θύμα τυφλής οπαδικής βίας.

Συγκινημένος ο θείος του Άλκη, Γιάννης Σερέτης, σε δήλωσή του επισήμανε μεταξύ άλλων πως θέλει τα συναισθήματα από αυτό το μοιραίο γεγονός να μοιραστούν από τον κόσμο «σε φίλους και γνωστούς και στα παιδιά σας, έτσι ώστε να μην έχουμε άλλα θύματα οπαδικής βίας», ανέφερε. «Ο Άλκης μας να είναι το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας και να μη τον ξεχάσουμε ποτέ. Να είναι μέσα στην καρδιά μας και μέσα στην ψυχή μας. Αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω στην ελληνική κοινωνία και να είμαστε ήσυχοι, να μη φοβόμαστε για τα παιδιά μας. Να ξέρουμε ότι εκεί που θα πάνε θα γυρίσουν πάλι πίσω. Μπορεί να συμβεί στον καθένα, να μην εφησυχάζουμε ποτέ», πρόσθεσε.

https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.554.1_el.html#goog_1980334206
https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.554.1_el.html#goog_1996476744

Αναφερόμενος στη δίκη που είναι σε εξέλιξη είπε ότι τα συναισθήματα είναι πολλά και η φόρτιση μεγάλη, «αλλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε το δικαστήριο να κάνει τη δουλειά του. Έχουμε εμπιστοσύνη». Καταλήγοντας είπε πως καμία ποινή δεν πρόκειται να ικανοποιήσει την οικογένεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News