Μικτές ομάδες: Μοιράστηκαν τις νίκες στην πρεμιέρα Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Ποδόσφαιρο
Μικτές ομάδες: Μοιράστηκαν τις νίκες στην πρεμιέρα Ηράκλειο και Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των Μικτών ομάδων Κ16 και Κ14 της ΕΠΣ Ηρακλείου στην 1η αγωνιστική του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας, με αντίπαλο τα συγκροτήματα του Ρεθύμνου.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, αυτό των Μικτών Κ14, το Ρέθυμνο ήταν καλύτερο και επικράτησε δίκαια με 1-2 στο Ατσαλένιο απέναντι στο Ηράκλειο ενώ στο ματς που ακολούθησε, έστω και με άγχος στο τέλος, το Ηράκλειο πήρε την νίκη με σκορ 4-2.

Όσον αφορά τα παιχνίδια που έγιναν στον Άγιο Νικόλαο, τα Χανιά σε επίπεδο Κ14 νίκησαν με 1-10 το Λασίθι ενώ στις Μικτές Κ16 πήραν την νίκη με 0-3.

Το ματς των Μικτών Κ14

Το Ηράκλειο ηττήθηκε με 1-2 από το Ρέθυμνο, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και να φτάνουν δίκαια στο τρίποντο. Το Ρέθυμνο είχε πολλές φάσεις στο α’ ημίχρονο, με τον Κετένογλου να κρατάει το «μηδέν» στην εστία του Ηρακλείου και τον Καλογεράκη στο 30’ να ανοίγει το σκορ με ωραίο σουτ.

Στην επανάληψη το Ρέθυμνο συνέχισε να είναι πιο απειλητικό και με δύο τέρματα των Χουσεϊν και Χρηστίδη στο 58ο και στο 62ο λεπτό γύρισε το σκορ σε 1-2. Στα τελευταία λεπτά το Ηράκλειο είχε ευκαιρίες με Καδιανάκη, Ριακιωτάκη και Χατζηκυριάκο αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νίκος Μυλωνίδης): Κετένογλου, Βρέντζος (73’ Κλωνάρης), Δημητρούλας, Σωπάκης, Χριστουλάκης, Δραγατάκος (58’ Καδιανάκης), Κάββαλος, Καλογεράκης, Κουρουγκιαβούρης (73’ Μπουλούκας), Ρυακιωτάκης, Τρυφίδης (58’ Χατζηκυριάκος).

ΡΕΘΥΜΝΟ (Στέλιος Νικηφόρος): Βροντάκης, Λαγκουβάρδος (80’ Τζανιδάκης), Ζουλάκης (69’ Αναστασιάδης), Ξενούλης, Κοσκινάς, Παπαγιαννάκης, Χρηστίδης, Σιμονάι, Χουσεΐν, Τσόγκας, Θωμάς (64’ Ν. Αποστολάκης).

Το ματς των Μικτών Κ16

Η Μικτή Κ16 του Ηρακλείου έφτασε στη νίκη με 4-2 στο Ατσαλένιο απέναντι στην αντίστοιχη Μικτή του Ρεθύμνου, σε ένα ματς που θα μπορούσε να το πάρει πολύ πιο εύκολα αλλά δυσκολεύτηκε στο τέλος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους, με τον Τσαγκαράκη να ανοίγει το σκορ στο 31’ αλλά στην μοναδική επίσκεψη του Ρεθύμνου στα καρέ της ΕΠΣΗ, ο Βαρούχας ισοφάρισε 1-1 με κεφαλιά.

Στην επανάληψη το Ηράκλειο με δύο γκολ του Πρέντι στο 52’ και στο 62’ προηγήθηκε 3-1 και είχε ευκαιρίες και για τέταρτο γκολ. Ωστόσο το Ρέθυμνο ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 74’ με τον Γρηγοράκη και θα μπορούσε και να ισοφαρίσει λίγο αργότερα. Τελικά το Ηράκλειο έκανε διαχείριση και στην τελευταία φάση του αγώνα διασφάλισε τη νίκη με 4-2 με το δεύτερο γκολ του Τσαγκαράκη.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Βασίλης Μπαστάκης): Χαχλιουτάκης, Βγόντζας, Κουμάκης (76' Παπαδάκης), Φαϊτάκης, Μαυρογιαννάκης (86’ Κουντούρης), Παναγιωτάκης, Χότζα (80’ Καλογιαννάκης), Καλλέργης (86’ Μαυρογιάννης), Κωνσταντακόπουλος, Τσαγκαράκης, Φθενάκης (46’ Πρέντι).

ΡΕΘΥΜΝΟ (Φίλιππος Μουρτζανός): Νικολακάκης, Πατεράκης (60’ Σκουλουφιανάκης), Φερχάτι (46’ Γρηγοράκης), Χεμπάι, Παπαδάκης, Ανδρεδάκης, Τσαγλιώτης (46’ Λίτσι), Ανδριώτης (72’ Στριλιγκάς), Χίσκο, Αρ.Γ. Βαρούχας, Εσπιαλίδης (86’ Ξηράς).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News